İkeaköftesi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 116
ben şahsen biontech olucam
4.doz aşıdamı geldi ilginç2 Sinovac 1 Biontech oldum. 21 gün sonra 1 Biontech daha olacağım.
2 Doz Sinovac olanlara 2 doz Biontech hakkı gelmiş.4.doz aşıdamı geldi ilginç
Ben de biontech oldum hiç ağrı yaşamadım nedense :dBiontech oldum. 2 gün kolumu kullanamadım. ??
Bünyeye göre etkisi değiştiğinden olabilir sanki.Ben de biontech oldum hiç ağrı yaşamadım nedense :d
Oha ama yok biz 300. aşıyı olak2 Doz Sinovac olanlara 2 doz Biontech hakkı gelmiş.
Kaynak:
Yurtdışına çıkacaksan 2 doz Biontech zorunlu. Bu yüzden yapılmış olabilir.Oha ama yok biz 300. aşıyı olak
Neden Biontech zorunlu peki?Yurtdışına çıkacaksan 2 doz Biontech zorunlu. Bu yüzden yapılmış olabilir.
Çin aşısıma güvenemiyolarNeden Biontech zorunlu peki?
Şahsi fikrime göre Sinovac olmak yerine nane limon içsem daha faydalı olur diye düşündüğüm için Biontech oldum.Neden Biontech zorunlu peki?
Evet tanıdık bir doktor bugün 4.doz aşısını oldu.4.doz aşıdamı geldi ilginç
Vatandaş 21 gün sonra belirli kademelerle 4. dozu olabilecek.4.doz aşıdamı geldi ilginç
Sinovac aşısı olmaktansa limon suyu daha etkiliŞahsi fikrime göre Sinovac olmak yerine nane limon içsem daha faydalı olur diye düşündüğüm için Biontech oldum.
Hangi kolundan aşı olmuştun ki?Biontech oldum. 2 gün kolumu kullanamadım. ??
4 Biontech mi? 2’den fazla biontech vurulmuyor abarttınız sanki.4 Biontech aşısı oldum. 1.de sıkıntı yoktu 2.sinde kolumu hiç kullanamadım. 3. ve 4.te ise yerimden kalkamadım.
Ben küçükken yaparlardı.4 Biontech mi? 2’den fazla biontech vurulmuyor abarttınız sanki.
Abartı değil tekrar sorayım anneme bakalım doğrumu.4 Biontech mi? 2’den fazla biontech vurulmuyor abarttınız sanki.
24 yaşındasınız. Aşı olup olmadığınızı annenize mi soruyorsunuz?Abartı değil tekrar sorayım anneme bakalım doğrumu.