arex2155
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Bencede kaldırılmalı siyasi görüşü herkesin kendine bilişim sitesinde siyaset olmamalı
Siyaset hayatımızdaki bir olgu bir gerçek değil mi?
Tartışmalardan dolayı yasaklanacaksa spor bölümü de yasaklansın!!!!
Önemli olan tartışmalar değil tartışmalarda kullanılan üslup...
Zaten hakaret eden hangi başlıkta hakaret etse cezalandırılır...
Siyasi konular görmek istemeyen için bir başlıktan ibaret kalır...
açıp bakmaz ise görmez...
Yani burda Adı Bilinmeyen Kızlar diye bir başlık var...
Dindar arkadaşlarımız hassasiyeti olan arkadaşlarımız o başlığa girmiyorlar...
Onlar için forumda öyle bir başlık yok...
Hepimiz için forumda girmediğimiz bakmadığımz başlıklar yok mu?
Siyaset istemeyen siyasi konuların döndüğü başlıklara bakmasın...
Bu arada yine tartışma meselesine geleyim...
Uzun zamandır forum kullanıyorum...
Sadece SDN de değil bir çok forumda bulundum...
Sİyasi başlık altında bir birine hakaret eden üyelerin başka başlıklar altında birbirlerinden alıntı yaparak gülüp eğlendiklerini bir birlerini desteklediklerini gördüm...
Demek istediğim siyasi başlıklarda yapılan tartışmalar o başlıkların içinde kalıyor... diğer başlıklara sıçramıyor...
Bu tartışmaları ve konuları abartmanın bir anlamı yok...
Sonuçta internet özgürlüktür sloganını hepimiz biliyoruz...
Türkiye Cumhuriyeti Yasaları içinde serbest olan herşeyin burada da serbest olmasından yanayım ben...
Keşke söylediğiniz kadar kolay olsa; sizin de belirttiğiniz gibi doğru bilgiye ulaşmak zordur ve özellikle siyasi (yoruma açık) bir bilginin doğruluğunu kim belirleyecek, kim karar verecek, otoritesi kimdir? Bu soruların cevapları muğlak olduğu için herkes kendi doğrularını okuyor ve öğreniyor, bunları da nereden bulup öğreneceklerini belki benden çok daha iyi biliyorlar. Buraya getirip tartışmalara yol açıyorlar.
Ben tekrar ediyorum tartışmaya asla karşı değilim, tartışma ve rekabet olmadan kalite olmaz. Ama maalesef tartışamıyoruz, yaptığımız şey rekabet değil birbirimizi aşağılama, birbirmizi kırma ve saygısızlık oluyor. Bunun ceremesini de biz çekiyoruz. Konuyu onaylasak tartışma çıkacak, onaylamazsak biz yanlı durumuna düşeceğiz ve maalesef sonu yok...
Ama maalesef tartışamıyoruz, yaptığımız şey rekabet değil birbirimizi aşağılama, birbirmizi kırma ve saygısızlık oluyor. Bunun ceremesini de biz çekiyoruz. Konuyu onaylasak tartışma çıkacak, onaylamazsak biz yanlı durumuna düşeceğiz ve maalesef sonu yok...
Sen de abarttın ama.
Sporda da yeri geldiğinde tartışma çıkıyor evet. Ama gerektiğinde ben Beşiktaşlı da olabiliyorum Fenerbahçeli de. Spor ya da en çok ilgilendiğimiz alanla futbol yeri geldiğinde kardeşliğin en çok görüldüğü alanlardan biridir.
Bu siyasete gelince ise işte öyle olmuyor.
Bilmem anlatabildim mi?
Yasaklansın diyen arkadaşlar neden yasaklanmasını isteğini de yazarlarsa daha açıklayıcı olur sanırım. Eğer gereksiz bir konu ise eminim daha da gereksiz başka konular da vardır mutlaka o zaman onlara da el atmak gerekir demi. Sırf bazıları istemiyor yasaklanması , minareler kaldırılsın diye yapılan oylamaya benziyor gittikçe.
Parmağındaki yarayı iyileştiremiyorum , kes gitsin , uğraşma ne gerek var...
Günde 150 kez fitne lafını okumaktan sıkıldığım için yasaklansın diyiyorum. Artık oyunlardaki kötü karakterler için, fitne toğumu ekiyor derler Siyaset gibi hepimizi ilgilendiren ciddi bir konuyu, maç yorumlarına çevirmekl üstün bir yetenek.