Sivilcelerden Nasıl Kurtulurum ???

Talha Bilgi

Öğrenci
Katılım
25 Ocak 2017
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
23
Arkadaşlar,Henüz 17 yaşında bir ergenim.Belkide yaşımın en doğal olayıdır ama ben yinede bu durumdan kurtulmak istiyorum.

Aranızda doktora gitmeden ''ŞUNU YAPTIM GEÇTİLER'' diyecek bir arkadaş var mı ? Veya kendi haline bıraksam yüzümü kaç yaşında geçer bu sivilceler bilen var mı acaba ???
 

Bepob

Profesör
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
3,655
Reaksiyon puanı
302
Puanları
83
Ergenlik döneminde çoğu gencin yaşadığı durumdur yüz tipin yağlı ise bu daha fazla tetikliyor.Yapman gereken şey yediklerine dikkat etmen ve cildine iyi bakman olacaktır.Kesinlikle doktora gidip ilaç alıp kullanmanı önermiyorum.Bir süre sonra geçirse de vücuduna uzun vaade de zararlı.En temizi kükürtlu sabun, kil sabunu veya yüzüne iyi gelecek bir tip doğal sabun alıp kullanman olacaktır.
 

Mustafa Deliktaş

Profesör
Emektar
Katılım
9 Ağustos 2015
Mesajlar
3,292
Reaksiyon puanı
2,239
Puanları
113
Ben de 17 yaşındayım pek takmıyorum, zaten geçecek ki bence ilaç kullanmamak daha iyi yani sen de çok sorun etme. Kafaya taktikca daha da kötü oluyor. Ben sakalla az çok kapatıyorum yüzümü sen de öyle yap :)
 

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Katılım
12 Mayıs 2013
Mesajlar
11,559
Reaksiyon puanı
344
Puanları
83
Sivilceye en onemlj sebep yediklerin de degil stres, sıkıntıdır. Eger rahat bir insan olursan kurtulabilirsin, tabi yagli yememek, cikolata kuruyemisden uzak durmak da bir onlemdir.
Ayrica her gun katı sabun ile yüzünü yikayip kurulamanda iyi gelir.
Ortalama 20 yaşından sonra fazla cikmaz ancak oynarsan geriye iz bırakır bayagi.
 

Honeyrock

Öğrenci
Katılım
29 Ocak 2017
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
4
Puanları
3
Ergenlik döneminde eğer cilt tipinde yağlı ise yapacak fazla bir şey yok. Tamamen hormonal bi olay. Nemlendiricili (dove tarzı) bi sabunla yüzünü sık sık yıka faydasını görürsün.
 
Üst