Öneri Sivil Meslek yüksek okulları & Eskişehir & Mekatronik

Red Gui11otine

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Malum sınav yaklaştı. Teknisyen olmak istiyorum mekanik veya elektrik konusunda. E haliyle myo'lara yöneldim. Mekatronik çok ilgimi çekiyor (eskişehirde olması şartı ile) ne düşünüyorsunuz? Kendimi geliştirme konusunda geliştiririm hiç sıkıntı olmaz. Sizin de fikrinizi almak isterim.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,889
Oyun oynamayı seven birisi olduğun için teknolojiyi de sevdiğini sanıyorsun. Ama bu büyük bir yanılgı. Kendini geliştirebileceğini söylemen de pek çalışmamışın gibi bir izlenim veriyor. İstediğin bölümleri kazanamayacağını da hesaba katmalısın. Çünkü öyle olacak.

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Reaksiyon puanı
558
Teknoloji büyük oranda matematiktir. Bunu bilmeden kıpırdamayın

Red Gui11otine

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Oyun oynamayı seven birisi olduğun için teknolojiyi de sevdiğini sanıyorsun. Ama bu büyük bir yanılgı. Kendini geliştirebileceğini söylemen de pek çalışmamışın gibi bir izlenim veriyor. İstediğin bölümleri kazanamayacağını da hesaba katmalısın. Çünkü öyle olacak.
anladım. fikirlerinizden yana bir mevzum yok. ben sorularımı sordum ama cevaplarınız ne yazık ki oldukça iç karartıcı.
Teknoloji büyük oranda matematiktir. Bunu bilmeden kıpırdamayın
ayt çalışmadığım halde okuldakilerin trigonometri sorularını ben çözüyordum. zorlananlara çoğunlukla matematiği ben anlatıyordum matematikten yana hiçbir sorunum yok.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,300
Bence teknisyen değil; Berber olun derim;

Sebebi şudur;

Malum yapay zekânın ve robotların ikinci dereceden yok edeceği mesleği seçiyorsunuz…

Peki beden berberlik ?

El refleksi yüksek olduğundan dolayı; Yapay Zekâ ve Robotların 3 dereceden yok edebileceği bir meslek yani daha uzun süreli bunu ABD’deki bir çalışmada kanıtladılar

Red Gui11otine

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bence teknisyen değil; Berber olun derim;

Sebebi şudur;

Malum yapay zekânın ve robotların ikinci dereceden yok edeceği mesleği seçiyorsunuz…

Peki beden berberlik ?

El refleksi yüksek olduğundan dolayı; Yapay Zekâ ve Robotların 3 dereceden yok edebileceği bir meslek yani daha uzun süreli bunu ABD’deki bir çalışmada kanıtladılar
öneriniz ve fikriniz oldukça mantıklı. fakat aynı zamanda birşeyleri sevebilmeliyim. ona bakılırsa radyoloji de yazabilirdim hem de atanırdım ama sevmezdim sorun orda. teşekkürler...

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,889
Mekatronik kazanabilirsen kaçırma. Hangi Şehir olursa olsun. Her yer Allah'ın toprağı.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,300
öneriniz ve fikriniz oldukça mantıklı. fakat aynı zamanda birşeyleri sevebilmeliyim. ona bakılırsa radyoloji de yazabilirdim hem de atanırdım ama sevmezdim sorun orda. teşekkürler...
Rica ederim ancak bir mesleği seçerken geleceğinizi düşünün; Gelecek yapay Zekâ ve insansı robotlar için parlak