Sitemize giren 1000. kişi oldunuz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmbmlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zigor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim hala oğluda tıklamış, haftada 25 kontörü falan gidiyordu.Hattı iptal etti yeni aldı.

AdReNaLiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nedense siteye her girdiğimde 1000. kişi oluyorum baydı artık

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Belki de gerçekten 1000. kişi olmuşsunuzdur :)
Biraz da bu yönden bakılmalı bence :D

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
en nefret ettiklerimden .. kesinlikle

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Her gün yeni internet kullanıcısı oluştuğuna göre bu tür reklamlarında arkası kesilmeyecek.

LifeTaker*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha çok internete yeni başlayanlara yutturulmak isteniyor zaten...Ne şanslı adamım hep 10 veya katlarına geliyorum... :) Bir de bunun 'Sitemize giren herhangi bir kişi oldunuz..!'u var.. :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben bir kere kandım. Tıklayın ne zaman öleceğinizi öğrenin diyordu. Üstelik düzgün yapmışlardı öyle fazla yanıp sönmüyordu. Tıkladım anketi yanıtladım. En son daha ömrünüz uzun numaranızı yazın 100 kontör kazanın dedi :D

Yemezler tabi, ama oraya kadar yediğime yanıyorum.

setua

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla yiyen cok kisi var ki yapıyorlar temel internet seviyesindeki yüzbinlerce kisinin tıkladıgını düsünün..deli para kazanıylar.yazılar olsun

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
aysu22 sızı camda gorusmeye davet edıyoruda unutmayın :D:D

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben böyle şeylere itibar etmem yalan dolan gerçektende verseler yinede es geçerim.

mTRxKiLLr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim arki vardı koştu geldi yanıma len 250 kontr kazandım nası alcam die bayaa güldüm ona ama ama cocuk inanmış :S :D

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Belki de gerçekten 1000. kişi olmuşsunuzdur :)
Biraz da bu yönden bakılmalı bence :D

Onu denedim. Arka arkaya iki defa girdim ikisinde de aynı uyarıyı verdi.:thumbdown::thumbdown:

ben en çok şu olaya kızıyorum. Sayfayı aşağı doğru sürüklediğimde o banner da sürükleniyor sayfanın tamamını kaplıyor. Kapat tuşuna basıyorsun bu sefer de reklam açılıyor. Şimdi gel de küfr etme bunlara. Bir hacker olsa idim çökertirdim o sistemi. Sinir ediyo insanları

rodistanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ben ie8'de açılır pencere engelleyicisini yüksek olarak ayarladım ama bu sefer de açılmasını istediğim sayfalar açılmaz oldu ancak onun da çaresi, siteyi açılanlara eklemek bu kadar basit.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Şimdide "ilişkiye nasıl girilir" çıktı.
Bence bu işi çözmenin yolu reklamveren ve reklamları yayınlayan siteleri kara listeye almaktan geçiyor. Bunun için bir proje üretilebilir.

RotasızQaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
buna bi türlü engel olamadım arkadaşlar oldukça sık geliyor karşımıza özellikle geceleri ::D

firefox eklentileride başa çıkamadı yolunu bilen varmı acaba
ben internet 8 kullanıyorum ayarlardan açılır pencere engelleyicisi ayarını etkinleştirerek kullanıyorum.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Ne amaçlı oldukları kesin.Kardeşlerimizden bunlara inananlar çıkıyor.Zaten yorumlarda bir sürü kontörü gidenler olduğu anlaşılıyor.Ben itibar etmiyorum kızmıyorumda önlemi almaya çalışıyorum elimden geldiğince.Açılırsada kapatıyorum.Bazen bakalım diyorum bir tıklayalım nereye kadar gidecek diye :D Benden önemli birşeyler isteyince oldu canım diyorum.Ama çoğu kişi yemez yiyenlerde birdaha yemez :) Neden dersen sütten bayağı bir ağızları yanmış olurlar :D Geçmiş olsun onlarada inşallah daha dikkatli olunur bundan sonra.İnternet ortamı dolandırcılığa çok müsait .

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
1000. Kişimi Ne Verceniz Yada Şöyle Söyliyim Ne Kadar ALcanız :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Abi siteye ne zaman girsen 1000. kişi hiç 1001 olmuyo:D

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Firefox ta bunu engellemenin bir addonu varmı? Bende engelleyiciler var fakat işe yaramıyor, birde sitede tam okuyacağın yazının üstünde reklam çıkıyor kapata tıklıyorsun yine bir pencere açılıyor bunun kaçarı yok yani :D