The Virus
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Yok abi ayni eski sistem uzerinden devam. Simdi anket acilsa vay efendim bizde az kisi degiliz gibi laflar olucak hic gerek yokMerhaba dostlar,
Herkesi memnun etmek imkansız. Birisi tıkladığımda yeni sekmede açsın diyor, yapıyoruz ama bu sefer de bir başkası tıkladığımda başka pencere açmasın diyor. Hangisini yapacağız? Her özellik için anket mi açalım sizce?
Bu arada bir sorunu bildirirken şunları da yazın;
- İşletim sistemi
- Tarayıcı
- Tarayıcının sürümü
Merhaba dostlar,
Herkesi memnun etmek imkansız. Birisi tıkladığımda yeni sekmede açsın diyor, yapıyoruz ama bu sefer de bir başkası tıkladığımda başka pencere açmasın diyor. Hangisini yapacağız? Her özellik için anket mi açalım sizce?
Bu arada bir sorunu bildirirken şunları da yazın;
- İşletim sistemi
- Tarayıcı
- Tarayıcının sürümü
Bunu yazdım ancak ben bu olayı firefox beta 32.0 da yaşadım.. chrome da denedim öyle bir sorunla karşılaşmadım...Ana sayfada forumdan başlıklar kısmında zaten ilk başta 1. kısmı gösteriyor sayfa 2. ye tıklıyorum gösteriyor ancak 3. ye tıkladığımda sayfa tamamen yenileniyor ve tekrar 1. sayfa gosterıyor.. yani ilk tıklamada sorun yok ama 2. tıklamada sadece forumdan baslıklar kısmı değişmesi gerekirken bütün sayfa yenileniyor ve forumdan başlıklar kısmı 1. sayfası gözüküyor..
Bunu yazdım ancak ben bu olayı firefox beta 32.0 da yaşadım.. chrome da denedim öyle bir sorunla karşılaşmadım...
android dolphin browser da mobile arayüzü 404 hatası veriyor onu da unutmamak lazım