Sitemiz hacklenmedi!

kenji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
manşet bölümünde ki haberler otomatik akarken contaları iyi sıkamadığınızdan kafasına göre takılıyordu ,şimdi ise contaları çok fazla sıktınız bu sefer de haberler ne otomatik ne elmatikle hareket etmiyor.

Xaser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikle yeni tasarımınız hayırlı olsun. uzun zamandır takip ettiğim bir site olarak bende birkaç öneride bulunmak istiyorum. ilk mesajı okudum ancak yazacaklarım orada yoktu, diğer arkadaşlar sonraki sayfalarda yazmışlar ise kusura bakmayın.

- galerilerde yön tuşlarını kullanarak sayfalar arası geçiş yapılabilir.
- anasayfada kullanıcı adının yanında profil düzenle gibi bir seçenek olabilir. her seferinde foruma gitmeye gerek kalmaz.

cyberconstantine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde lütfen yazıların üzerine gelince altı çizili olmasın. Ciddi oranda göz yoruyor. Yoksa iyi olmuş bu hali ile. (Yapılan değişikliklerin büyük kısmı benim söylediğim şeyler olmuş :D)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Merhaba dostlar,

Herkesi memnun etmek imkansız. Birisi tıkladığımda yeni sekmede açsın diyor, yapıyoruz ama bu sefer de bir başkası tıkladığımda başka pencere açmasın diyor. Hangisini yapacağız? Her özellik için anket mi açalım sizce?

Bu arada bir sorunu bildirirken şunları da yazın;

- İşletim sistemi
- Tarayıcı
- Tarayıcının sürümü

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba dostlar,

Herkesi memnun etmek imkansız. Birisi tıkladığımda yeni sekmede açsın diyor, yapıyoruz ama bu sefer de bir başkası tıkladığımda başka pencere açmasın diyor. Hangisini yapacağız? Her özellik için anket mi açalım sizce?

- İşletim sistemi
- Tarayıcı
- Tarayıcının sürümü
Yok abi ayni eski sistem uzerinden devam. Simdi anket acilsa vay efendim bizde az kisi degiliz gibi laflar olucak hic gerek yok

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haberlerin eklenme tarihine göre alt alta sıralanmış olması güzel olmuş.

xenitu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba dostlar,

- İşletim sistemi
- Tarayıcı
- Tarayıcının sürümü

Merhaba,

Tabii ki herkesi memnun etmek hiç bir zaman mümkün değildir. Lakin tarayıcıda yeni sekmede açmak isteyen kişi rahatlıkla Windows için Ctrl+Tık, Mac OS için Command+Tık ile yeni sekmede isterse de shift+tık ile yeni pencerede açabilir. Ancak site varsayılan olarak yeni sekmede açılmak üzere tasarlanmış ise ne herhangibir tuş veya tık kombinasyonu ile tek bir sekmede açmak mümkün değil. Ya da en azından ben bilmiyorum. Bu vesile ile bana öğreten olursa çok memnun olurum.

İşletim sistemi: Mac Os X 10.9.4 Mavericks
Tarayıcı: Genellikle Chrome, zaman zaman Safari

Saygılarımla

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Version:23.0.1522.72 - Opera is up to date
Update stream:Stable
System:Windows 8.1 64-bit (WoW64)

merhaba anasayfadaki haberleri aşağıdaki ufak kutucuklardan mouse ile üzerinde gezdirirken sayfalar değişiryordu şimdi değişmiyor

tıklamakladıktan sonra haber ister o sayfada açılsın ister popup yeni sekmede açılsın o problem değilde üzerinde mosue gezdirince büyük resim değişmiyor o sıkıntı değil mi ?

resimde görüldüğü gibi cursor üzerine tutunca sarı çerçeve oluyor ama üst resim sabit son haber ne ise o kalıyor

testtt.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
haberlerin tek sıra alt alta sıralanması iyi olmuş daha kolay derli toplu gözüküyor ie11 de slider sorunu ve haber açmama sorunu devam ediyor ancak giderek iyi bir hal almaya başlıyor site ısınmaya başladım tekrar :), başarılar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SDN yi tebrik etmek lazım, yeni site dizaynı yaparken kullanıcılarının düşüncelerinin de değerlendirmesi karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması çok güzel olmuş, iyi çalışmalar

eğitimci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haberlerin tarihe göre sıralanması çok güzel olmuş.Sakın değiştirmeyin.Forum sıralanması da güzel olmuş.Bu haliyle bence çok güzel.Site iki tasarım önceki haline dönmüş gibi.

Anti-Code

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Forumdan sonbaşlıklar kısmı büyük olmuş ekrana tam sığmıyor sayfaları hızıca incelemek için aşağı yukarı inmek gerekiyor.Bence biraz küçülse iyi olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ana sayfadaki haberler bölümünde, karelere tıkladığımızda direk haberin sayfası açılıyor. Haberlerin önizlemesinin sayfayı açmadan görünmesi lazım. Bu konuya öncelik verirseniz sevinirim.

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Ana sayfada forumdan başlıklar kısmında zaten ilk başta 1. kısmı gösteriyor sayfa 2. ye tıklıyorum gösteriyor ancak 3. ye tıkladığımda sayfa tamamen yenileniyor ve tekrar 1. sayfa gosterıyor.. yani ilk tıklamada sorun yok ama 2. tıklamada sadece forumdan baslıklar kısmı değişmesi gerekirken bütün sayfa yenileniyor ve forumdan başlıklar kısmı 1. sayfası gözüküyor..

Komedra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsan birazda önüne ne konursa yemesini bilmeli vay efendim onu yemem bunu yemem beğenmedim iğrenç hayal kırıklığı gibi yorumların gram kıymeti yok ben bir okur olarak bile kırıldım bozuldum birde sofrayı kuranı düşünün ne denli motive eder bu yönde yaklaşımlar bir düşünülmeli rica ediyorum ona rağmen bu kadar sağduyulu karşılayan bir ekip var ortada..

Tasarıma gelince gayet şık olmuş missss.. şuan daha bir iştahla dolaşmaktayım ve yorumlarımı deri değiştiren bir yılanı göz önünde bulundurarak yapıyorum.

(1) Ana sayfadaki sliderda bulunan minik kutucuklar büyük resmin üst bölümüne taşınıp birde öyle denenirse bi alt bölümdeki resimlerle oluşabilecek karışıklık önlenmiş olur. Yine bu minik kutucuklar aktif haldeyken opacity düşürülüp ön plana çıkarılabilir.

(2) Daha önce belirtildi mi bilmiyorum ama anasayfa en alt bölümdeki sayfa numaralarında "< 1-2-3-4-5-6-7 >" bir sayfadan diğer sayfaya geçerken her seferinde sayfayı en üste atması mouse un orta tuşunu sürekli çevirip mouse ile rekabete girmeye sebep oluyor en alttan sayfa geçişi yapılırken, sayfa "Her Şeyden Haberiniz Olsun !" bölümünden başlarsa bi tık daha rahatlatabilir.

(3) Anasayfadaki kutucuklar mouse üzerine geldiğinde renklenip ben burdayım diyebilir.

(4) Kutucuklardaki resimlerin bitiş hizalarına renklendirme yapılabilir.

(5) Yine anasayfadaki 4 kutucuğun ve sliderdaki büyük resimlerin alt bölümleri gölgelendirip belirginlik sağlanabilir.

(6)En önemlisi hiçbiri olmasada olur memnuniyetimiz gram azalmaz.

shftdlte.jpg

Siteyi bir kaç tarayıcıda denedim sadece ie 11 de slider ve kutucuklar gözükmedi 2 parmak bir boşluk var sonra doğrudan Her Şeyden Haberiniz Olsun bölümünden başlıyor site w7 home premium kullanıyorum.

Son olarak bunca zaman sunmuş olduğunuz hizmet için bu ekibe teşekkürü borç bilirim önümüze koyduğunuz shiftdelete tabağını ne olursa olsun dibine kadar sıyırırz böyle okurlarınızın olduğunuda unutmayın saygılar sevgiler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
haberlerin zaman sırasına göre alt alta sıralanması harika olmuş ancak bu resimler biraz daha küçük olsa çok daha hoş olur

wet_willy

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Son haliyle gerçekten çok güzel olmuş.

Sadece en çok indirilenler bölümü artık biraz gereksiz duruyor.

yynss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
chromeda effekif çalışmıyor.ana sayfada haber başlıklarına maus getirilince haber değişmiyor yani mausu sonraki haber başlığına getirdiğimizde haber gösterilmiyor

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Ana sayfada forumdan başlıklar kısmında zaten ilk başta 1. kısmı gösteriyor sayfa 2. ye tıklıyorum gösteriyor ancak 3. ye tıkladığımda sayfa tamamen yenileniyor ve tekrar 1. sayfa gosterıyor.. yani ilk tıklamada sorun yok ama 2. tıklamada sadece forumdan baslıklar kısmı değişmesi gerekirken bütün sayfa yenileniyor ve forumdan başlıklar kısmı 1. sayfası gözüküyor..
Bunu yazdım ancak ben bu olayı firefox beta 32.0 da yaşadım.. chrome da denedim öyle bir sorunla karşılaşmadım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Siteden üye girişi ve üye ol yerlerine tıklayınca hiç bir şey yapmıyor ayrıca bazen haberler geçmiyor. Halledin lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hacı abi manşet geçiş yapmıyor üstüne tıklayıncada yeni sekmede açıyor cok sacma düzeltin sunu giresim gelmiyor siteye yeminle

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
oh nihayet forumdan son başlıklar kısmındaki sayfa atlama yani eski konulara bakma özelliği yeniden eski haline gelmiş teşekürler sdn yönetimi bu güzel oldu ellerinize sağlık

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bana göre eski tasarım kötü değil berbattı. Teknoloji sitesi diyoruz ama paintle yapılmış bir tasarım kullanıyordu.

Bu çok iyi olmuş, zamanla belki ufak tefek bir takım düzenlemeler daha yapılabilir. Başta Hakkı Bey olmak üzere ShiftDelete.Net ekibini kutluyorum. Hayırlı olsun.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Neden tıkladığımız her haber yeni sekmede açılıyor?