Sitemiz hacklenmedi!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Habere tıklayınca yeni sayfada veya sekmede açılıyor. Aynı pencerede açılsa daha iyi olurdu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam ana sayfadaki manşetler de gezinirken fare imlecini sadece üstünde gezindiriyorduk. Ama şimdi bu işlev olmuyor. Bu eskisi gibi olursa bence iyi olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mobil de linklerde hover-preview olmuyor. Haberlerin hepsine tek tek tıklamak zorunda kalıyoruz.
teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İpadde ana sayfaya girince chrome tarayıcıda sayfa küçücük gözüküyor. Masaüstü sürümünü isteyince düzeliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh: chrome tarayıcısında haberler kısmı mouse ile aktif hale gelmiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
anasayfada haberleri simgeleyen küçük resimler var farenin imleciyle üstüne gelindiğinde yukarısındaki resimde değişirse daha iyi olur. hepsini okumak zorunda değiliz bazılarının başlıklarını okumamız yeterli oluyor.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
[MENTION=2]Troy[/MENTION]
Haberleri Linkedin'de paylaşabilmek istiyorum.

hgtucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tema responsive hale getirilmeli veya önceki temada olduğu gibi mobil tema yapılmalı. Devir telefon devri. Herkes mobilden giriyor siteye.

cagdasc

Asistan
Reaksiyon puanı
13
bence sitenin eski ana sayfası daha göz alıcısı olmayan ve haberleri daha rahat seçip görebileceğimiz nitelikteydi.
şimdi görsellik ön planda ama haberlerin seçiciliği azalmış. ya da bana öyle geliyor.
zamanla alışırız demekten başka çare yok sanırım :)

papa48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galeride fotoğraflara bakarken fotoğraf değiştirdiğimizde sayfa değiştirip görüntü yükleme yerine görüntü kaydırma şeklinde fotoğraflara baksak çok ama çok pratik olacak. Bunu dikkate alırsanız çok sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Chrome'da enlemesine çok uzun scrollbar çıkıyor ve anahaber slider kısmında küçük kare haber image larının üzerine gelindiğinde üstteki büyük photo ve haber değişmiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
haberlere yazdığımız yorumlar bazen yayınlanmayabiliyor yada çok geç yayınlanıyor buda hızlandırılsa güzel olur

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Anasayfada yorumlar görünmüyor. Örneğin 2 yorum var diyor ama yorumları göremedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yeni tasarımı ben çok beğendim lakin Logo tasarımla uyum içinde değil.
Logo ne kadar abstract ise yeni tasarım zıttı şekilde o kadar mat (iyi anlamda) ve sade.
Chrome'un 3D motifli olan eski logosunu 2D motifli yaparak sadeliği önplana çıkardığı gibi sizde logoya ayar çekebilirsiniz ;)

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Siteye son 30 gün içerisinde giriş yapan ve istatistiklerde aktif üyeler: şeklinde yer alan bölüm gereksiz ve forum imajını bozan bir istatistik bence, vBulletin seçenekleri\forum anasayfa seçeneklerinden kapatılmalı. [MENTION=2]Troy[/MENTION]

corcia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapılan güncellemelerden sonra gerçekten toparlandı site. Gözüme çarpan bir kaç konu var yine:

* Anasayfada manşet resimleri, bol renkli görseller kullanılınca sorun olmuyor ama body rengine yakın bir renk varsa resimde, uzayda asılı duran bir resim gibi oluyor ve hiç güzel durmuyor site. img tagına border verilebilir, bu sorunu tamamen siler.

* Gizlilik bildirimindeki metinde boş p tagları kullanılmış ve her birinde 20px lik margin olduğundan paragraf araları çok çok büyük olmuş, çok çirkin gözüküyor.

* Menü altındaki alt menüler büyük harfler ile yazılmış ama İOS yerine iOS yazılsa teknolojiye hakaret etmemiş oluruz (:

Emeğinize sağlık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
haftasonu olduğundanmıdır haberlere yazdığımız yorumlar 1-2 gün sonra yayınlanıyor :S

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Google Chrome kullanıyorum. Ana sayfadaki yazılar, haber yazıları değil, ama yorumlarda Türkçe karakter problemi göze çarpıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yazılan yorumlara artı eksi vererek en beğenilen yorumlar üstte gözükse güzel olur aslında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap::clap::Android opera miniden hep giriyordum daha önceden sıkıntı yoktu. Ancak şu anda opera miniden girdiğimde mobile olarak değilde masaüstü görünüm ile açılıyor. Opera miniden masaüstü sürüm kullanılamıyor. Ne demek istediğimi opera miniden girerek anlayabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
forumda üstte zafer bayramı nedeniyle türk bayrağı konulmuş ancak sitede bu yoktu ordada görmek istiyoruz önemli günlerde