Sitemiz hacklenmedi!

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Keşke deneme.shiftdelete.net gibi bir adres açıp orada yapsaydınız şunu :P

ByCehenneM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anasayfa haber kısmı bir bütün gibi sanki gruplandırmak yada alt yumuşak bir renklendirme lazım gibi ayrı olduğu göstermek için diye düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncel haber akışının olduğu bölümü ortada deilde en solda biraz daha büyük haliyle yapmanızda fayda olduğunu düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nYLZg5.jpg

küçük resimlere mouse tekerleği ile tıklayınca ayrı sekmede açılmıyor
--
haberlerin üzerine gelince tüm yazılar underline oluyor sadece başlık underline daha iyi olur
--

NYrmAY.jpg

resimde belirttiğim haberlerde geçiş yaparken efect olmasa yani eskidi gibi direkt resim gözükse daha iyi olur.

Onur2x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bencede güzel olmuş bazı ufak tefek şeyler de yakında zamanla oturur herkes eskisine alışkın olduğu için garipsemiş olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
haberleri yıldızla oyluyoruz ya ordaki hızlar ne öyle ya 5 tane neye yetmiyor.
10 tane çok saçma olmuş ve görünümü acayip derecede bozuyor

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
O kadar beklemeye olmadı bence.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence yapılması gereken bir kaç değişiklik.

Sosyal Medya'da Shiftdelete çubuğu donanım-yazılım-android diye devam eden barın altına alınmalı.
Ortadaki slide ın etrafında çerçeve olmalı
Slide altında ki görseller üçlenmeli yada ortadaki görsel sağa alınıp ortaya forumdan son başlıklar gömülmeli.
Ayrıca vazgeçtim sadece slider a değil bütün görsellere inceden bir çerçeve gerek yazılar birbirine girmiş gibi görünüyor göz yoruyor.

Ellerinize sağlık güncellemelerle en iyi duruma getireceğinize inanıyorum.

Alternatif tasarım

10dbdxx.jpg

Edit : AdBlock kullandığım için üst kısım boş sandıydım ama kapatınca reklam olduğunu gördüm o yüzden öyle bir düzenleme önermiştim :)
Bu daha güzel, eline sağlık.

K.Emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence temadaki ilk ve en büyük sorun en baştaki slider'da sliderın etrafını öyle sardığınız için hangisi son haber diye şaşırdım açıkçası bi 5dk felan tasarımı inceledim herşey birbirine girmiş gibi göründü gözüme. Ama inşaalah düzeltirsiniz sorunları arkadaşlar her şeyi yazmış zaten ben önemli olduğu için bir tek sliderla yetiniyorum. İyi günler.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Eski tasarım <3 :P Şaka bir yana üstteki menülerin ("donanım yazılım" vb) büyük harfle yazılması daha iyi olurdu kanımca.Hayırlı olsun.

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
usta site öğrenci evi gibi olmuş heryer heryerde :D hoş bir tasarım ancak biraz bir düzenle iş yapar. ellerinize sağlık

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
-Ayrıca en çok indirilenler ile en son başlıklar kısmının arasina uygulama guncelleme kısmı aktarilsa cok güzel olur hit de alır. @Troy
Bunlar dışında cok güzel olmus teşekkürler

Bunu biraz daha açıklar mısın sana zahmet. Diğerlerini de not aldım.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Yeni tasarım gelse diye büyük bir merakla bekliyordum fakat büyük bir hüsran oldu benim için. Bu kadar zamandır yeni tasarımı merakla bekleyip bu mu çıkacaktı demek geliyor içimden (demiş bulundum)

Ana sayfa tasarımı themeforest ta ki temaların düzenine benzemiş. Hatta orada ki bir temayı bile kullansaydınız bence daha hoş dururdu.
Bir insan bir tema kodlar da acaba hiç mi bakmaz fontuna. Tüm fontlar göz yoruyor. Çoğu gereksiz büyüklükte. Yazıları okuyasım gelmiyor.
Yazıların önizleme resimleri çok kalitesiz ve küçük. (timthumb)
Ana sayfa çok karman çorman. Ne nerede belirsiz. Eski tasarımda son haberleri okuyabiliyordum ama artık kategori kategori gezeceğim anlaşılan. Ana sayfaya son yazılar diye bir bölüm atarsanız en azından bizi bir zahmetten kurtarırsınız.
Makale sayfalandırılmışsa sayfa sayıları yukarıdan aşağı doğru diziliyor. Yine eskiden resme tıklayınca sonraki sayfaya gidiyordu o iptal edilmiş.

Tüm bu sorunlar ışığında bence temayı düzenlemektense bu işi adam akıllı birine verin, paraya kıyın güzel bir şey çıksın ortaya. Cenk Akyıldız gibi tasarımcılar var, ideamama var. Mutlaka doğru düzgün bir tasarım yapıp ortaya çıkaran olur. Yoksa bunca zamandır zevkle takip ettiğim (bazen de kızdığım) siteyi bundan sonra daha az ziyaret edeceğim.

Olmamış @Troy olmamış.

hepsini not aldım. biraz sabır lütfen ;)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ben bu forum tasarımını çok beğeniyorum bence değişmemeli ama sadeleştirilmeli biraz düzene sokulmalı baştan aşağıya

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Yeni haberlerdeki görseller, yüksek kalite olacak. Bunlar, eski haberlerden aktarılan görseller. Birkaç güne bu görselleri ana sayfada görmezsiniz zaten.
Bu başlık resimlerinin çözünürlğünün düşük olması göze batıyor eskiden bu kadar değildi sanki
2nauptv.png

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Merhaba abiler, ablalar ve de...

Hepinize yorumlarınız için sonsuz teşekkürler. Teker teker okudum mesajları ve okumaya da devam edeceğim.

Aldığım notları toparladım biraz daha ve bu maddeler üzerine ekiple çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerle de hemen paylaşayım;

• Ana sayfa haber yerleşiminde bazı iyileştirmeler yapılacak. Özellikle, neyin son haber olduğunu daha iyi anlama konusunda çözüm üretilecek.
  • Kutucukların renklendirilmesi, manşet kısmındaki görsellerin çerçevelendirilmesi gibi seçenekler üzerinde bazı denemeler yapılacak.
  • Forum başlıklarında sadece 1 sayfa değil, devam eden sayfalara da kutu içerisinden ulaşılabilecek.
  • iPhone’dan girenler eğer masaüstü görüme geçmek isterlerse, 404 hatası alıyorlar, bunu düzelteceğiz.
  • Ana kategorilerin yeniden düzenlenmesi gerekiyor. Donanım, yazılım, vs yerine daha güncel kategorileri seçeceğiz (sosyal medya, vs gibi)
  • Çoklu sayfalı haberlerde, görsele tıklandığında sonraki sayfaya geçerse çok iyi olur.
  • Fontları yeniden gözden geçireceğiz. Google'ın design sayfasına göz atacağız.
  • Video içeriği olan haberlerin üstünde play ikonu görünecek.
  • Download kategorisini, uygulama sayfası olarak değiştireceğiz ve hem içerik hem de tasarım buna uygun olarak değişecek.
  • Haber detay sayfasında 728*90 reklam alanı olmalı.
  • Manşet resimlerine basıldığında yeni sekmede açalım.
  • Kategorilerin ilk harfleri büyük olmalı.
  • Forumda iki satıra taşan kısım … ile bitirilmeli.
  • Haber yıldızlama, 10 değil 5 üzerinden olmalı.

Yine de önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bence gayet güzel :)

[MENTION=2]Troy[/MENTION] hazır düzeltme yapıyorken bu linkteki yorumlarda çok küfür var siler misiniz http://shiftdelete.net/windows-7-indirme-download-link-7886

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ufak değişiklikler yaptım ekran görüntüsü üzerinde, bence biraz daha anlaşılır oldu gibi arayüz. Widgetların arka planı farklı renkte olursa içeriğin birbirine girmesinin önüne geçeriz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tasarımınızı responsive olarak hazırlarsanız son kullanıcı bazında çok daha olumlu sonuçlar alırsınız bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en güncel haberler en üstte daha iyiydi böyle olsa daha mantıklı olur

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba @Troy
İphone 5 çıktığından beri sürekli olarak öneri yaptım sürekli güncellenmesini istedim safari orası burası uğraşmaktansa appleri tercih ettim tapatalk pek kullanmıyorum sdn TEKNOLOJİ öncüsü olduğunu idda etmesine rağmen bi türlü shiftdelete ios app ini mayıs 2010 dan buyana hiç bir güncelleme gelmedi bunun için ne düşünüyorsunuz milyonlarca yazılımcı kişiler firmalar varken bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum iyi günler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bunu biraz daha açıklar mısın sana zahmet. Diğerlerini de not aldım.

En çok okunanlar kısmı ile en çok indirilenler kismi arasındaki boşluğa yeni açılan uygulama guncelleme kategorisinin başlıklari eklenebilirse bir de uygulama guncelleme kismi moderator onaylı olursa oradaki haberler kontrol edilmis olur böylece anasayfadan giren arkadaslar hangi uygulama guncellenmis foruma girmeden başlıktan öğrenmiş olur detaylari da konuya girip ogrenir zaten su anda bir kac başlık yayınladık bu kategoride

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eski incelemelerde videolar gösterilmiyor. ilgilenirseniz sevinirim.

0conan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıklara tıkladığımızda o başlık ile ilgili bütün haberler çıksa iyi olur mesela inceleme başlığına tıkladığımızda yeni sekmede tüm inceleme haberleri :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar

Bütün yorumlara katılıyorum, ek olarak bir şey söyleyemedim herkes benim gördüklerimi görmüş ama profesyonel olarak ben de şunları söyleyebilirim:

* Manşet tamamen kaybolmuş durumda, sağında solunda yazı olması işi çok karıştırmış. Önerim: Sadece sağ tarafında yada sol tarafında kutu olsun yada hiç olmasın.
* Alt tarafta kullanılan font yüzünden BOLD olarak yazılan hiç estetik durmuyor.
* Renk uyumu güzel ama donanım, android gibi başlıklarda kullanılan renkler alt taraftaki kutulara da eklenirse, o renk uyumu daha anlaşılır olur.
* Anasayfada kullanılan görsellerin etrafına 2-3px'lik border eklerseniz resimlerin ayakları yere basacaktır. Şu anda uzaya saçılmış ve dağınık gözükmesine neden oluyor.
* Sosyal medya butonlarının altındaki kutuların yükseklikleri eşit değil, onlar da sayfayı çok dağınık gösteriyor.

Şimdilik söylemek istediklerim bunlar.
Elinize sağlık.

Mürsel Demirten
YeniHayat Bilişim Teknolojileri A.Ş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eski tasarıma dönseniz daha iyi olur yeni tasarım berbat gözüküyor