Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nolmuş siteye boyle ya :O iyi mi kotu mu bilemedim pek araştıramadım...
sorunu soyleyim
windows phone telefon kullanıyorum.. onceden mobil surumu kullanabiliyodum.. site değiştikten sonra mobil surume girmiyo... normal masaustu surume yonlendiriyo direk
Önceki tasarımda şu forumdaki son konular'ı numaralandırma olayını getirttirene kadar canım çıkmıştı görüyorum ki tekrar kaldırılmış ama ekleneceği haberi güzel. Bir ikincisi aklıma çok güzel bir fikir geldi. Bu forumdaki son konuları veya mesajları anlık görebileceğimiz bir şey yapılabilir ana sayfada. Bunu facebook'da sağ tarafta bulunan arkadaş listesi gibi düşünebilirsiniz. Fakat opsiyonel olarak sunulmalı. Yani normalde yok fakat kullanıcılar isterlerse açsınlar. Böylelikle anasayfada haberleri okurken yan tarafta anlık düşen mesajlar dikkatimizi çekip o taraflara rahatça yönelebiliriz. Kullanıcıların site de daha uzun vakit geçirmesi için bir öneri
Yıllardır takip ederim siteyi fakat bu yıllardır diye dediğim süre zarfı içinde hep mobilden takip etmişimdir sitenizi kısaca uzatmadan söyliyim WİNDOWS PHONE lu telefonlar sitenizin şuanki sürümünün mobil sayfasına giremiyor hemen masaüstüne geçiyor androidden denedim girdi rica ediyorum bu abidik sorunu düzeltin çok sinir bozucu.
ne kada kötü ve berbat bir site olmuş eskisinde haberlere gayet hızlı göüyor ve odaklanıyordum burda kendimi kaybediyorum karman çorman bravo bu haceti yapana.
Bende Windows Phone kullanıyorum mobil siteye girememekle birlikte bir habere girdiğimde haber yazacağı kısımda forumdan son başlıklar yazıyor yani haberler gözükmüyor
Web sitesi öncekine göre çok karışık göz yorucu vede sadelikten uzak olmuş. Lütfen yapı olarak önceki ile aynı olsun sadece yazı tipleri ve renklerini değiştirilse yeterli bence. Google bile başarısını sadelik, kolay anlaşılır ve hızlı çalışmaya bağliyor sizde bu ilkeden uzak kalmayın.
İyi günler değerli sdn ekibi ana sayfayı düzenlemeden önce eski sdn ana sayfasından çok memnundum bütün haberler karşımdaydı isteğim habere kolayca ulaşıyordum yaptığınız son güncelleme ile herşey birbirine karıştı benim için
ve bu durumdan dolayı çok üzgünüm her gün günde 3-4 defa girdiğim siteye artık girmek istemiyorum lütfen eski arayüze veya daha kullanışlı bir ana sayfaya dönün emekleriniz ve çalışmalarınız için teşekkür ederim