Bu daha güzel, eline sağlık.Bence yapılması gereken bir kaç değişiklik.
Sosyal Medya'da Shiftdelete çubuğu donanım-yazılım-android diye devam eden barın altına alınmalı.
Ortadaki slide ın etrafında çerçeve olmalı
Slide altında ki görseller üçlenmeli yada ortadaki görsel sağa alınıp ortaya forumdan son başlıklar gömülmeli.
Ayrıca vazgeçtim sadece slider a değil bütün görsellere inceden bir çerçeve gerek yazılar birbirine girmiş gibi görünüyor göz yoruyor.
Ellerinize sağlık güncellemelerle en iyi duruma getireceğinize inanıyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Alternatif tasarım
Edit : AdBlock kullandığım için üst kısım boş sandıydım ama kapatınca reklam olduğunu gördüm o yüzden öyle bir düzenleme önermiştim
* Ana sayfadaki haber ikonları üzerine gelindiğinde haber başlığı görünmeyebiliyor tıklamak gerekiyor ???
-Ayrıca en çok indirilenler ile en son başlıklar kısmının arasina uygulama guncelleme kısmı aktarilsa cok güzel olur hit de alır. @Troy
Bunlar dışında cok güzel olmus teşekkürler
Yeni tasarım gelse diye büyük bir merakla bekliyordum fakat büyük bir hüsran oldu benim için. Bu kadar zamandır yeni tasarımı merakla bekleyip bu mu çıkacaktı demek geliyor içimden (demiş bulundum)
Ana sayfa tasarımı themeforest ta ki temaların düzenine benzemiş. Hatta orada ki bir temayı bile kullansaydınız bence daha hoş dururdu.
Bir insan bir tema kodlar da acaba hiç mi bakmaz fontuna. Tüm fontlar göz yoruyor. Çoğu gereksiz büyüklükte. Yazıları okuyasım gelmiyor.
Yazıların önizleme resimleri çok kalitesiz ve küçük. (timthumb)
Ana sayfa çok karman çorman. Ne nerede belirsiz. Eski tasarımda son haberleri okuyabiliyordum ama artık kategori kategori gezeceğim anlaşılan. Ana sayfaya son yazılar diye bir bölüm atarsanız en azından bizi bir zahmetten kurtarırsınız.
Makale sayfalandırılmışsa sayfa sayıları yukarıdan aşağı doğru diziliyor. Yine eskiden resme tıklayınca sonraki sayfaya gidiyordu o iptal edilmiş.
Tüm bu sorunlar ışığında bence temayı düzenlemektense bu işi adam akıllı birine verin, paraya kıyın güzel bir şey çıksın ortaya. Cenk Akyıldız gibi tasarımcılar var, ideamama var. Mutlaka doğru düzgün bir tasarım yapıp ortaya çıkaran olur. Yoksa bunca zamandır zevkle takip ettiğim (bazen de kızdığım) siteyi bundan sonra daha az ziyaret edeceğim.
Olmamış @Troy olmamış.
Bu başlık resimlerinin çözünürlğünün düşük olması göze batıyor eskiden bu kadar değildi sanki
Bunu biraz daha açıklar mısın sana zahmet. Diğerlerini de not aldım.