Sitelerde Kasıyor

RuLeRtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internet explorer 7 ve 8de sitelre girdiğim zaman sayfa dalga dalga oluyor.

ama mozilla ile falan girdiğim zaman bu yok. yani ie7 ve ie8de böyle yapıp kasıyor. çözemedim gitti neden böyle oluyor. özellikle flash ve resim olan sayfalarda

neden acaba sizce böyle yapar

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Flash animasyonlardan olabiliyor özelliklede Facebook'ta bu donmas kasma meselesi çok olur

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
cevabı soruda saklı.
flash player 10 activex ve plugin lerini kur sorunun kalmayacaktır.

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
web sayfalarındaki flash animasyonları işlemciyi en fazla yoran kısımlardır. web sayfalarındaki flash animasyonlarının gösterim kalitesini düşürürsen takılma ve dalgalanma olayı azalır. bu ayar tüm flash animasyonları için geçerli olmaz. bunun için farklı bir çözüm bulmak gerekiyor. bişeyler bulursam buradan paylaşırım.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
flash playerden ziyade bazen ekran kartı sürücüleri tanıtılmadığında da olabiliyor bu durum ;)

RuLeRtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
driverlerim tam. ayrıca driverden olsa firefoxda da yapar bunu. şunuda hatırladayım sistem özelliklerim ;

Xp servis pack 3

2 gb ram

p4 3.0 işlmeci

512 mb ekran kartı

ayrıca flashları falan plungleri yükledim değişme olmadı.

her sitedede yapmıyor ayrıca. dediğim gibi sadece ie7 ve ie8 de yapıyor.

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sistem özelliklerin ie7 veya ie8 için yeterli değil.

RuLeRtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu özelliklere mesela ben vista yüklüyorum hiç kasma yapmıyor. ama işte xpye çevirdiğim zaman böyle oluyor :)

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar aynı sorun bende var Mozilla kullanıyorum nolur yardım edin benimki gibi her sitede takılma olmuyor mesela RapidShare gibi sade sitelerde ama çok kalabalık flash animasyonlu sitelerde çok kasıyor sayfa aşağı indiğimde arkadaşın belirttiği gibi dalga dalga oluyor İE6 da denedim sorun yok :S Lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim.

merta3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konu biraz eski ama kusura bakmayın lütfen.

şuan Firefox - İE - Opera ne denediysem hepsinde aynı sorunla karşı karşıyayım, özellikle facebook başta olmak üzere, flashlı sayfaların çoğunda Bilgisayar Performansı oldukça düşüyor. format attım bu sorunla hala karşı karşıyayım. Eğer buradaki arkadaşlar herhangi bir şekilde bu sorunu giderdilerse yardımlarını bekliyorum.

Bilgisayarım:
windows XP
AMD 6000+
4 gb ram
9600 gt ekran kartı 1 gb