Sitede neden falaka trollüğü yapan üye var ?

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Bunu yapan üye zaten kızlarsoruyorda ki üye, saatlik hesap açıp-kapatır, tabi siz onu yeni gördüğünüz için garip geliyor :D
Önceden o sitedeyken tanımayan yoktu onu, 1xperlik ve ya gizli üyeliklerle aynı soruyu sorardı bıkmadan, sıkılmadan :D

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Bunu yapan üye zaten kızlarsoruyorda ki üye, saatlik hesap açıp-kapatır, tabi siz onu yeni gördüğünüz için garip geliyor :D
Önceden o sitedeyken tanımayan yoktu onu, 1xperlik ve ya gizli üyeliklerle aynı soruyu sorardı bıkmadan, sıkılmadan :D
Hocam güzel hoş diyorsunuz da sizin orda ne işiniz vardı?

Zxcvbm

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Hocam güzel hoş diyorsunuz da sizin orda ne işiniz vardı?
3 sene kızlarsoruyorda yönetici bölümünde görev almıştım, bu yüzden ezberlemiştim o üyeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

O saatte Pikachu'nun orada ne işin vardı ? :tearsofjoy: :tearsofjoy:
Eski sevgilimle ilk tanıştığım yerdi o site, aynı profili ortak kullanıyorduk orada, site ilk moderatör bölümünde olmanızı istiyoruz diye teklif etmişti, devamında şikayet ve başarı oranlarını arttırdık profilin en son yönetim bölümünde olmayı teklif ettiler ama kuru kuruya öyle bir teklif vermiyorlar, maddi gelir veriyorlar. Bunların devamında sitede aşina olduğum çok üye ve sorular vardı, her gün her seferinde o üyenin sorusuna denk gelirdim sitede