Sitede Çalışma Var Yazısı-yardım

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar benim bir websitem var yaklaşık 1 yıldır webmaster yok
benimde site hakkında bilgim yok sadece CP de 1-2 şey o kadar

Bazen kullanıcıların siteye erişememesini istiyorum bazı teknik aksaklıklar olduğu zamanlar,backup alınırken vs.

Bunun için yardımcı olursanız sevinirim nası yaparım (CP'deki admin php den,FileZilla vs.) gibi programlarla vs.

Şimdiden Teşekkürler

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bende pek fazla anlamam. ama herhalde boyle bir calisma yapacagin zaman index i degistirebilirsin.

This site is under construction yazan bir html sayfasi yaparsin. normal index.htm sayfasini index1 olarak ismini degistir. sonra yeni index i at , admin panelde islerin bitince. sonra attigin index i sil, ardindan index1 ismini tekrar index yap , desem olmasi gerek:) uzman arkadaslardan daha pratik cevaplar gelebilir.

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bende pek fazla anlamam. ama herhalde boyle bir calisma yapacagin zaman index i degistirebilirsin.

This site is under construction yazan bir html sayfasi yaparsin. normal index.htm sayfasini index1 olarak ismini degistir. sonra yeni index i at , admin panelde islerin bitince. sonra attigin index i sil, ardindan index1 ismini tekrar index yap , desem olmasi gerek:) uzman arkadaslardan daha pratik cevaplar gelebilir.

Evet Mantıklı ama sadece sitenin ana adresine tıklayınca o yazı gelir.

Bayilerime verdiğim link var www.(reklamolmasın).com.tr/yonetim/login.php mesala bu linkten girerlerse gene ulaşıcaklar siteye.

Bide baştada demiştim html ,php fln oluşturmayı bilmiyorum :)

---------- saat 17:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:54 eklenmişti ----------

internetten baktım kolay birşeye benziyor yaparım

şimdi sitenin indexine baktım .php olarak kaydolmuş bende php olarak mı kaydedicem?

---------- saat 18:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:59 eklenmişti ----------

Bazı denemeler yaptım oldu ama sadece ana sayfaya girerken tamamen nası yapa biliriz?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Evet Mantıklı ama sadece sitenin ana adresine tıklayınca o yazı gelir.

Bayilerime verdiğim link var www.(reklamolmasın).com.tr/yonetim/login.php mesala bu linkten girerlerse gene ulaşıcaklar siteye.

Bide baştada demiştim html ,php fln oluşturmayı bilmiyorum :)

---------- saat 17:59 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:54 eklenmişti ----------

internetten baktım kolay birşeye benziyor yaparım

şimdi sitenin indexine baktım .php olarak kaydolmuş bende php olarak mı kaydedicem?

---------- saat 18:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:59 eklenmişti ----------

Bazı denemeler yaptım oldu ama sadece ana sayfaya girerken tamamen nası yapa biliriz?

En iyisi bir webmaster tut. :) Ayda 20 liraya sitenin bakımını yapacak bir sürü webmaster bulabilirsin. :)

O iş .htaccess ile yapılabilir en iyi ama alengirli iştir... :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Genelde çoğu kontrol panelinde bakıma alma bulunur ama yoksa bile .htaccess dosyası ile halledebilirsiniz. Ftpden veya kontrol panelinden dosya yöneticisine girdiğinizde .htaccess dosyasını görürsünüz. Not defteriyle açın ve aşağıdaki kodu kopyalayın. Bakım yapılıyor diye basit html sayfalar bulabilirsiniz. Ve istediğiniz şekilde kaydedip kodda gerekli değişikliği yapabilirsiniz. Böylece dizindeki dosyalara girilmeye çalışıldı mı sizi bu html sayfasına yönlendirir.
order deny,allow deny all allow aaa.bbb.ccc.ddd ErrorDocument 403 http://siteadınız.com/bakim_yapiliyor.html

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ne kullanıyorsun . Forum sitesimi Mybb mi Smf mi ? Bunlardan biriyse cp'de yapacağın ufak bir tik işareti sana yeter :)

Spam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çalışma var yazısını bende arıyodum yapımı çok kolay. Aşağıdaki kodu kopyala, metin belgesini aç kodları metin belgesine yapıştır.Sonra ''farklı kaydete'' tıkla.Dosyanın ismini '' index.html '' olarak kaydet.Sonra sunucuna bağlan ''public html'' dosyasının içine at.Bu kadar.

HTML:
<meta http-*****="Content-Type" **********text/html; charset=windows-1254"> 
<meta http-*****="Content-Type" **********text/html; charset=iso-8859-9"> 

><style type="text/css"> 
<!-- 
body { 
   background-color: #000000; 
} 
--> 
</style> 

<div style="text-align: center; "><span style="color: rgb(128, 128, 128); "><span style="font-family: Verdana; "><span style="font-size: x-large; "><span style="font-size: large; "><strong><br /> 
<br /> 
<br /> 
<br /> 
<br /> 
<br /> 
<br /> 
Yapım Aşamasında!...</strong></span></span></span></span></div>