mustafacann
Öğrenci
Arkadaşlar bilgisayarım açılınca kişisel bilgisayarınız sorunla karşılaştı falan diyo crtical service failed hatası diye bir şey. Sistem geri yüklemesi yapıcam ama sistem geri yükleme noktası yok diyor napıcam şimdi ben
Biostan kurtarma şansım yok mutemiz format at kurtul, öncesinde eğer kritik bilgilerin varsa linux live cd ile onları kopyala yedekle.
İyi de peki ben kurtardım diyelim bilgisayarı. Tekrar win 10 dan win 8.1 düşürcem yine aynı sorun gelecek napıcam nasıl düşürcemwindows iso dosyasını rufus ile bir usb ye yazdırabilirseniz o da olur, biosdan seçersiniz ve onar ile onarırsınız. yalnız sistem win 10 ise win 10 iso su , win 8.1 ise win 8.1 iso su indirip usb ye yazdırın. bir adres vardı indirmek için bi saniye bakayım...
---- Mesajlar birleştirildi ----
TechBench by WZT (v4.1.1)
İso dosyasını ayarladım da 4GB ben bunu şu an telefona indiremem başka bir bilgisayar bulup ordan indireyim bariDüşürme ya da yükseltme önermiyorum, önerim temiz format ile sıfırdan işletim sistemini kurman. Belki onardıktan sonra win 10 dan memnun kalacan...?
verdiğim linkte hem win 10 hem win 8.1 var ve son sürümler.
şu an windows 7 den yazıyorumDüşürme ya da yükseltme önermiyorum, önerim temiz format ile sıfırdan işletim sistemini kurman. Belki onardıktan sonra win 10 dan memnun kalacan...?
verdiğim linkte hem win 10 hem win 8.1 var ve son sürümler.
win 7 format vardı evde mecburen win7 kurdumwin 7 mi indirip kurdunnasıl durumlar, sıkıntı var mı? o sitede win 7 ve office de var ...