Şirket adreslerinden gönderilen bütün e-mailler info adresinde çıkar mı?

johnson cey

Öğrenci
Katılım
26 Mart 2013
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar, acil yardıma ihtiyacım var, bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum;

Ofis içinden şirket e-posta adresimle başka bir ofis çalışanına patronun çok da bayılmayacağı bir şey yazdım; info@.............(şirket adı) adresine şirket içi tüm yazışmalar gider mi bilen var mı?
 

webrettin

Profesör
Katılım
16 Mart 2009
Mesajlar
1,676
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Kesin olmamakla birlikte zannetmiyorum, info@şirket adı farklı sizin arkadaşınızın adresi farklı. bazı kullanıcı isimleri şirketlerin tüm kullanıcılarına gitmesi için kısaca allusers@şirket adı gibi vb özel adresler atıyorlar ancak o zaman herkese gidiyor, sizin yazdığınız da infoya yönlendirilecek olsa şirket büyükse information çöplüğe dönecek demektir. info@şirket adı müşteriler için diye bilirim hep.
 

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Admin
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
288
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
63
Puanları
28
Yaş
26
Bende webrettin'in dediği gibi biliyorum sorun yaşamazsın bence
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cevabınız için teşekkür ederim, firma küçük ama daha önce çalıştığım iş yerinde çalışanların mail adresinden çıkan ve adrese gönderilen her şey info' ya düşüyordu. Acaba belli bir ayarı mı var, yoksa otomatik oluyor mu diye düşünmüştüm, tekrar çok teşekkürler.
 

mooncomtr

Asistan
Katılım
11 Şubat 2013
Mesajlar
102
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşın reply yapmadığı müddetçe sorun olmaz. arkadaşını uyar bence.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
en son yazdığıma cevap yazmadı, sil de dedim, sildi o da ama konuşmalar onun şirket e-posta adresi üzerinden oldu, bir sıkıntı yok gibi, iş yerinde, konu da ikisinin arasında aslında, ben sadece takma kafana çok önemli biri değil takılsın kendi çapında dedim patronla ilgili olarak. görmüş olsa şimdiye kadar görürdü ve tepkisini verirdi diye düşünüyorum.

hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için :)
 
Üst