Sınırsız Mp3 Dinle

santra

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
hemen sık kullanılanlara ekledim.. özellikle arama kısmına ilk olarak "sevdanın son vuruşu" yazdım.. ONLARCA tarkan listesi geldi. rastgele birini tıkladı ve çaldı.. eline emeğine sağlık..

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
mp3 değil de flv desek:)

Dosyların türüne baktım onun için söylüyorum:)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
iki verilen link te birbirine çok benziyor... paylaşım için teşekkürler arkadaşlar.

babazula06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence gayet başarılı..
yapan arkadaşın ellerine ve emeğine sağlık..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yorumlarınız için Tşk Ederim Arkadaşlar Tavsiyesi Olan arkadaşlar Lütfen Burya Belirtirseler Daha güzel Yerlere Taşıyacağız.

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
1)Güzel ve sade ancak arama sonucunda pek fazla şey bulamıyor gibi geldi bana.Ayrıca alakasız sonuçlarda çıkarıyor karşıma.
2)Opera ile uyumsuz.
3)Bir de arama kutusunun altındaki online izleyici sayısı ve facebook beğen butonunu aşağılara bir yerlere sabitlerseniz daha güzel olur.

Şimdilik bunlar...

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Site güzel, istediğim sonuçlarla beraber sanırım o sarkıyı söyleyen sanatçının birkaç şarkısını da serpiştiriyor araya alakasız sonuçlar çıkmış gibi görünüyor.

En beğendiğim tarafı hızınız o an da neyse sonuna kadar kullanıp dinlettiriyor size. Tabii sunucusuna da bağlı fakat sıkıntı yaşanmıyor.

Peki şöyle bir şey yapabilir misiniz ? Diyelim sevdiği şarkıyı aramak isteyen kişi şarkının ismini bilmiyor içinden bir kaç söz aklında kalmış, bunları yazıp şarkı sözü için de arama yapıp sonuç çıkarttırabilir mi ? Sadece dinleme sitesi fakat böyle bir hizmet mükemmel olur :)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
fazlaca fizy.com dan esinlenilmiş ama alternatif olarak fena değil güzel bir iş çıkarmış kim yaptıysa

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
gayet güzel bence temasıda güzel tek eksisi bana göre biraz ağır çalışıyo

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Güzel olmuş ama ziyaretçi sayacı güzel durmuyor zaten sitede görünmesine gerek yok bence yada daha göze eden bir şekilde sağ tarafa koyulabilir.

MrtKrt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sadece Müzik Değil Fragmanlar Filan da Çıkıyor.. :laugh: Sanırım Youtube Üzerinden Çekiyor Verileri :)

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Geliştirilebilir. saçma sonuçlar çkıyor. çıkan sonuçlardan çalmayanlarda var. en alttaki sabit dinleme çubuğu iç içe girmş.

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Geliştrimeye açık. Yazılar biraz daha düzenli olarak yerleştirilirse güzel olur. Üstünde uğraşılırsa iyi bir site olabilir. :)

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Güzel bir site fakat sonuçları karıştırıyor hafiften :D

micoli27

Doçent
Reaksiyon puanı
1
site youtube alt yapısı ile çalışıyor, yani anlayacağınız dinledikleriniz mp3 değil flv formatında. idman la indirip denedim.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
fizyi andıran bir teması var ve fizy altyapısını kullanıyo olabilir. Ama bu siteden bir düzine var gibime geliyor. Aynı temayı kullanıyorlar. Bi adres değişik.

mahkum_09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet site biraz daha göze hitap edilirse eminim büyük sitelere yarışabilir