Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hemen sık kullanılanlara ekledim.. özellikle arama kısmına ilk olarak "sevdanın son vuruşu" yazdım.. ONLARCA tarkan listesi geldi. rastgele birini tıkladı ve çaldı.. eline emeğine sağlık..
1)Güzel ve sade ancak arama sonucunda pek fazla şey bulamıyor gibi geldi bana.Ayrıca alakasız sonuçlarda çıkarıyor karşıma.
2)Opera ile uyumsuz.
3)Bir de arama kutusunun altındaki online izleyici sayısı ve facebook beğen butonunu aşağılara bir yerlere sabitlerseniz daha güzel olur.
Site güzel, istediğim sonuçlarla beraber sanırım o sarkıyı söyleyen sanatçının birkaç şarkısını da serpiştiriyor araya alakasız sonuçlar çıkmış gibi görünüyor.
En beğendiğim tarafı hızınız o an da neyse sonuna kadar kullanıp dinlettiriyor size. Tabii sunucusuna da bağlı fakat sıkıntı yaşanmıyor.
Peki şöyle bir şey yapabilir misiniz ? Diyelim sevdiği şarkıyı aramak isteyen kişi şarkının ismini bilmiyor içinden bir kaç söz aklında kalmış, bunları yazıp şarkı sözü için de arama yapıp sonuç çıkarttırabilir mi ? Sadece dinleme sitesi fakat böyle bir hizmet mükemmel olur
fizyi andıran bir teması var ve fizy altyapısını kullanıyo olabilir. Ama bu siteden bir düzine var gibime geliyor. Aynı temayı kullanıyorlar. Bi adres değişik.