Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
unutamadığım filmler : thor serisi - titanik- esaretin beeli - avatar - conan - lucy - warcraft - mö 10000 - apocalipto - 300 spartalı - ipman serisi - pi nin yaşamı - cesur yürek - vatansever- riddick serisi- akıl oyunları-amir khan filmleri- ocean serisi- truman shov - limit yok - yaşam şifresi - kıyamet günü - kaptan philips - kuralsız - uyumsuz - diriliş - the help(yardımcı) - son samuray - yıldızlararası - aşk tarifi - aşk doktoru (hıtcman) -bir alışverikoliğin hikayesi - just my lust - ibni sina - son lejyon - şeflerin savaşı - chef - batman-
animasyonlardan : ejderhanı nasıl eğitirsin - turbo - arabalar - ormanın kitabı - orman çocuğu -
The Cobbler'ı en yakın zamanda izleyeceğim. Hakkında hiçbir şey okumadım, fragmanını da izlemedim. Sadece filmin ilk 4-5 dakikasına baktım. Bu açıdan benim için garip bir deneyim olacak. Bir yandan da forumda bu filmi izlemiş olan var mıdır diye de merak ediyorum.