herry26
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Word War Z
Önerebileceğiniz film var mı? Komedi, aksiyon, macera veya bilim kurgu olursa makbule geçer.
Due Date (Komedi), The Wolverine (Aksiyon olarak gayet doyurucu), Donnie Darko (Bilim kurgu)
james franco ve winona ryder için deneme değer diye düşünüyorum hocam.
film benim oldukça hoşuma gitmişti aslında.son zamanlarda beğendiğiniz film hangisi tartışalım beyler
mesela ben en son sihirbazlar çetesini izledim genel olarak beğendimmi çokta beğenmedim aslında birz kendini beğenmiş film olarak gördüm bu filmi izleyenler varmı görüşleri neler izleyenlerin?
bilemiyorum hocam o sıcak havada sinemada oturmuş serin serin izledim onunda rahatlığı vardı.@neet filmin sürükleyiciliği vardı eksik bir şeyler vardı sanki filmde bunu hissetmedinmi?
Pacific Rim dışında hepsi düştü @Can Bozoğlu
Gravity'i izleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
hafta içi büyük ihtimal izlerim.
G.Clooney canlandırdığı karaktere tam oturmuş yaşı itibari ile olsun performansı ile de olsun. Sandra'nın da sırıttığını düşünmüyorum.izledin mi hocam. iyi diyorlar ama...
İzlediysen George clooney ve sandra bullock nasıllardı.Yada onların yerine şunlar oynasaydı daha iyi olabilirdi tamda bu film için biçilmiş kaftan diyeceğin isimler varmı.
Düğün derneğin özellikle ilk perdesini bende oldukça beğendim.Eyvah Eyvahı daha seyretmedim ama düğün dernek izlenecek film.Gülmek garanti :laugh: