Sınavlar yapılacakmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SND Anonim 5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
O zaman imkanım yok diye sızlanma
Bazen çok saçma konuşuyorsun, her yerde bu destek noktaları var mı? Bence yok, köylerde yaşayanlar için ilçe merkezlerine vs gitmek gerekiyor oda zor. Çıkan haberlere vs bakarsan öğrenci/öğretmen artık soğukta dışarıda çatılar da vs eğitim verip/görüyorlar.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bazen çok saçma konuşuyorsun, her yerde bu destek noktaları var mı? Bence yok, köylerde yaşayanlar için ilçe merkezlerine vs gitmek gerekiyor oda zor. Çıkan haberlere vs bakarsan öğrenci/öğretmen artık soğukta dışarıda çatılar da vs eğitim verip/görüyorlar.
Çatılar ne alaka anlamadım.
Köylere internet bağlanıyor olmayan yerlerde okullar var oradan bağlanıyorlar.
Hiçbiri yoksa eba destek otobüsü getiriyorlar.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Çatılar ne alaka anlamadım.
Köylere internet bağlanıyor olmayan yerlerde okullar var oradan bağlanıyorlar.
Hiçbiri yoksa eba destek otobüsü getiriyorlar.
Her köy de internet var mı? Her köyde telefon çekiyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

En önemlisi her yerde alt yapı varmı? Daha İstanbul da bile alt yapı olmayan yerler var, sen kalkmış diyorsun ki köylerde internet var. Bizim köyde bırak interneti telefon çekmiyor çatıda bile çekmiyor sadece konuşacak kadar. Lise merkezde gitmek bir saat, her gün araba bulmak mesele. Nasıl olacak anlat bakalım bizde öğrenelim.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
La böyle diyon da derste ikide bi bağlantı kopuyor sıkılıyor insan yapacak bişi yok giren var imkanı olmayan var böyle sınav yapacaklar bu adaletmi umursasak ne yazar dinlesekde anlamıyoruz
Şunu 20 yıl önce desen eyvallah derdim ancak önünde YouTube gibi büyük bir kaynak varken bahane üretmek yerine, ders çalışmalısın. Yapan yapıyor, bahane üretmeyin. Ben de meslek lisesinden benim zamanımın üniversite sınavında (YGS-LYS) dil sıralamasında 4K'ya girmiştim. Meslek lisesini bilen bilir, orada ders bile anlatılmaz. Kısacası bahane üretmek yerine çok çalışın gençler başarı yatarak olmuyor. Hiçbir başarı hikayesinin, arkasında kesinlikle tesadüf yoktur.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İmkanı olmayıp giremeyenlerin Allah yardımcısı olsun, destek veriyorlar ama hepsine yetişemezler, tek tek destek verilmeye çalışıyorlar. İmkanı olupta ebadan anlamıyoruz diyenler de youtube gibi bir platform var bir sürü konu anlatımı vs mevcut oradan da bakabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...