Sınavlar yapılacakmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SND Anonim 5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
220
Ama şöyle bise vr canlı derste yüz yüz e gibi olmuyo sesler kesintili geliyor sıkıntılar oluyo kiminin derse girecek cihazı olmuyo. Zaten devletimiz sağ olsun mevzun olanlara is de olmadığı için okullardaki konuları zorlastiriyo. Sıkıntı yani

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Bizde sadece Din kültürü ve inkılap l-kalmıştı onlar zaten kolay inkılaptan test kitabım yok ama denemelerde 10/8 net doğru yapıyom.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Biz Üniversitede online eğitimden anladıklarımız ile 2 vize + final + ödev yapıyoruz sesimiz çıkmıyorda ortaokul , lise dersleri mi zorluyor? Anlamak istersen anlaşılıyor bahane arama.
Tabi sesiniz çıkmaz muhtemelen online oluyordur ayrıca liseyi hafifemi alıyorsun bu yaştaki insanlar için bu konular yüzyüze bile ağırken online eğitim görüyoruz internetim evde 4 5 mbps sürekli kesiliyor naısl anlıyim

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Tabi sesiniz çıkmaz muhtemelen online oluyordur ayrıca liseyi hafifemi alıyorsun bu yaştaki insanlar için bu konular yüzyüze bile ağırken online eğitim görüyoruz internetim evde 4 5 mbps sürekli kesiliyor naısl anlıyim
Aynen lise çok ağır bilmiyoruz. Biz 8. sınıftan sonra 4 yıl dinlenip geçtik pardon.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Tek derdiniz sınav olsun.Kalmazsınız merak etmeyin geçersiniz İnşallah. Sınav dert değil de yüzyüze öğrenemediğiniz şeyler ne olacak o kötü işte.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
O zaman niye konuşuyon?
Ben 11 sınıfım ortalamam 9 ve 10nun 95 ayrıca 8. Sınıfta lösemiydim 9uda evde eğitim gördüm dışarı çıkmam riskli ayrıca obp %100 düşecek hiçbirşey anlamıyorum
Cidden bunu yaşayan arkadaşım var en azından konularla ilgili açıklama şuan yapılabilirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek derdiniz sınav olsun.Kalmazsınız merak etmeyin geçersiniz İnşallah. Sınav dert değil de yüzyüze öğrenemediğiniz şeyler ne olacak o kötü işte.
Obp düşücek geçme değil

Tm reis lise çok kolay sen haklısın bunca insanda ders dinlemiyor ztn o yüzden tantana yapıyor

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Ben 11 sınıfım ortalamam 9 ve 10nun 95 ayrıca 8. Sınıfta lösemiydim 9uda evde eğitim gördüm dışarı çıkmam riskli ayrıca obp %100 düşecek hiçbirşey anlamıyorum
Cidden bunu yaşayan arkadaşım var en azından konularla ilgili açıklama şuan yapılabilirdi

Obp düşücek geçme değil

Tm reis lise çok kolay sen haklısın bunca insanda ders dinlemiyor ztn o yüzden tantana yapıyor
Obp herkeste düşecek

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Arkadaşlar biz 1.sınavları olduk bir daha sınav olacazmı

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Benim bir sözüm vardır.

Hakkarinin son dağının son ailesinin son öğrencisine kadar internet, uzaktan eğitim, tablet, bilgisayar gibi kaynakları sağlamadığın sürece uzaktan eğitim adaletsiz bir yöntem olarak kalacaktır.
Dediklerine katılıyorum, herkesin imkanı yok. Telefonları tabletleri çekmediği için bu soğukta çatılara yüksek yere çıkan kardeşlerimiz var valla nasıl olacak bilmiyorum.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Benim de yoktu 1 ay sonra bulabildim gitmediğim yer kalmadı herkes benim kadar bilmeyebilir ayrıca yaşadığım bölgenin altyapı sorunu var o yüzden bszı hocalar bile sürekli dersten düşüyor
Eba destek noktası var.
Okullardaki bilgisayarlardan derse giriyorsub

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...