Berat yapıcı 88
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 866
ortaokul um 6. sınıfa gidiyorum 1,5 ay önce bizi sınav aptılarıs size allah yardımcınız olsun
Bazen çok saçma konuşuyorsun, her yerde bu destek noktaları var mı? Bence yok, köylerde yaşayanlar için ilçe merkezlerine vs gitmek gerekiyor oda zor. Çıkan haberlere vs bakarsan öğrenci/öğretmen artık soğukta dışarıda çatılar da vs eğitim verip/görüyorlar.O zaman imkanım yok diye sızlanma
açılacak ya 25 ocakAçıldığını kim söyledi?
25 ocakta 15 tatil başlıyor yanlış okumuşsun sanırımaçılacak ya 25 ocak
aaaaaaaaaaaaa doğru onu unuttumOlm 25 ocakta 15 tatil başlıyor tlclröxlröx
Keşke bu dönem sınav yapmasalar. Kim bilir dediğimi düsünüp sınav yapmazlar belki.Olm 25 ocakta 15 tatil başlıyor tlclröxlröx
Özür dilerim, düzenliyorum@Teknolojibizimişimiz, "Oğlumlu Moğlumlu" konuşma.
Sen moderatörmüsün ? Kişi rahatsız olmadığı ve küfüre geçmediği sürece birşey deme hakkın yok.@Teknolojibizimişimiz, "Oğlumlu Moğlumlu" konuşma.
Birden boşluğuma denk gelmiş?Sen moderatörmüsün ? Kişi rahatsız olmadığı ve küfüre geçmediği sürece birşey deme hakkın yok.
Not : olm ifadeleri etik değil evet ama kişi rahatsız olmadıgı sürece sıkıntı olmaz.
önemli değil alınmadım boş anına gelmişBirden boşluğuma denk gelmiş?
haklısın .yani geçn sene ortalaması 93 olupta bu sene yine 93 olanı görmedim.Obp herkeste düşecek
Çatılar ne alaka anlamadım.Bazen çok saçma konuşuyorsun, her yerde bu destek noktaları var mı? Bence yok, köylerde yaşayanlar için ilçe merkezlerine vs gitmek gerekiyor oda zor. Çıkan haberlere vs bakarsan öğrenci/öğretmen artık soğukta dışarıda çatılar da vs eğitim verip/görüyorlar.
Her köy de internet var mı? Her köyde telefon çekiyor mu?Çatılar ne alaka anlamadım.
Köylere internet bağlanıyor olmayan yerlerde okullar var oradan bağlanıyorlar.
Hiçbiri yoksa eba destek otobüsü getiriyorlar.
Şunu 20 yıl önce desen eyvallah derdim ancak önünde YouTube gibi büyük bir kaynak varken bahane üretmek yerine, ders çalışmalısın. Yapan yapıyor, bahane üretmeyin. Ben de meslek lisesinden benim zamanımın üniversite sınavında (YGS-LYS) dil sıralamasında 4K'ya girmiştim. Meslek lisesini bilen bilir, orada ders bile anlatılmaz. Kısacası bahane üretmek yerine çok çalışın gençler başarı yatarak olmuyor. Hiçbir başarı hikayesinin, arkasında kesinlikle tesadüf yoktur.La böyle diyon da derste ikide bi bağlantı kopuyor sıkılıyor insan yapacak bişi yok giren var imkanı olmayan var böyle sınav yapacaklar bu adaletmi umursasak ne yazar dinlesekde anlamıyoruz
Öldük mü biz? ?Öğrencilere Allah rahmet eylesin