Sınavlar yapılacakmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SND Anonim 5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Mebin yaptığı açıklamaya göre sınav olmayan öğrenciler 1 kez sınav olacak uzaktan eğitim ise 22 ocağa kadar uzatıldı
Yapamazlar. Pardonda okullarda birsürü yatılı ôğrenciler var. Liseli öğrenciler nasıl okula gitcek? Ortaokulu hallettin ilkokuluda bi şekilde hallettin. Lise ?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,659
Ben dinlemeye çalışıyorum hiç bişey anlamıyorum sorun bende heralde ama sınav olmamalı bence canlı dersten benim gibi anlamayanlar da var

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
Nasıl yok? Altyapısı olmayan yerler var en başta.
Benim bir sözüm vardır.

Hakkarinin son dağının son ailesinin son öğrencisine kadar internet, uzaktan eğitim, tablet, bilgisayar gibi kaynakları sağlamadığın sürece uzaktan eğitim adaletsiz bir yöntem olarak kalacaktır.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Arkadaşlar, okul yazılılarını umursamamazlık yapmayın. Üniversite sınavında ciddi etkisi var. OBP düşük diye beni 4k geri atmıştı. Umursayın, umursamamazlık yapmayın.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Nasıl yok? Altyapısı olmayan yerler var en başta.

Arkadaşlar, okul yazılılarını umursamamazlık yapmayın. Üniversite sınavında ciddi etkisi var. OBP düşük diye beni 4k geri atmıştı. Umursayın, umursamamazlık yapmayın.
La böyle diyon da derste ikide bi bağlantı kopuyor sıkılıyor insan yapacak bişi yok giren var imkanı olmayan var böyle sınav yapacaklar bu adaletmi umursasak ne yazar dinlesekde anlamıyoruz

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,594
Şanslı mıyım, şanssız mıyım? Bilemedim. ?‍♂️
Screenshot_2.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...