S
SND Anonim 5
SDN Okuru
Mebin yaptığı açıklamaya göre sınav olmayan öğrenciler 1 kez sınav olacak uzaktan eğitim ise 22 ocağa kadar uzatıldı
![www.meb.gov.tr](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.meb.gov.tr%2Fassets%2Fimages%2Fglobal%2Faltsayfa_fullheader4.jpg&hash=c223c59db635e7910252f7ecf64d60ac)
AminÖğrencilere Allah rahmet eylesin
Derdi dinlemeyenler yüzünden ölelimYapılmalı zaten. Dersi dinlemiyordu çoğu öğrenci sınav yok diye.
Ciddi misin, sanki çok anlaşılıyorYapılmalı zaten. Dersi dinlemiyordu çoğu öğrenci sınav yok diye.
Yapamazlar. Pardonda okullarda birsürü yatılı ôğrenciler var. Liseli öğrenciler nasıl okula gitcek? Ortaokulu hallettin ilkokuluda bi şekilde hallettin. Lise ?Mebin yaptığı açıklamaya göre sınav olmayan öğrenciler 1 kez sınav olacak uzaktan eğitim ise 22 ocağa kadar uzatıldı
![]()
İlkokul hariç.Okullar açılmıyor ama sınav yapılcak olmayanlara ilköğretim hariç
Yapılacak dendiYapamazlar. Pardonda okullarda birsürü yatılı ôğrenciler var. Liseli öğrenciler nasıl okula gitcek? Ortaokulu hallettin ilkokuluda bi şekilde hallettin. Lise ?
Yapılır.Yapamazlar. Pardonda okullarda birsürü yatılı ôğrenciler var. Liseli öğrenciler nasıl okula gitcek? Ortaokulu hallettin ilkokuluda bi şekilde hallettin. Lise ?
Giremeyen yokBen girebilsem bile Online eğitime giremeyen bir sürü öğrenci var. Onlar ne olacak? Girsek bile pek bir şey anlaşılmıyor ama...
Giremeyen yok
Welcome to turkeyArkadaş 30K vaka olan bir ülkede sınav yaparsan vaka sayısı 130K ya çıkar. Ne sınavından bahsediyor acaba.
Nasıl yok? Altyapısı olmayan yerler var en başta.Giremeyen yok
Eba destek noktası var oradan giriyorlar.Nasıl yok? Altyapısı olmayan yerler var en başta.
Benim bir sözüm vardır.Nasıl yok? Altyapısı olmayan yerler var en başta.
Nasıl yok? Altyapısı olmayan yerler var en başta.
La böyle diyon da derste ikide bi bağlantı kopuyor sıkılıyor insan yapacak bişi yok giren var imkanı olmayan var böyle sınav yapacaklar bu adaletmi umursasak ne yazar dinlesekde anlamıyoruzArkadaşlar, okul yazılılarını umursamamazlık yapmayın. Üniversite sınavında ciddi etkisi var. OBP düşük diye beni 4k geri atmıştı. Umursayın, umursamamazlık yapmayın.
benim 4. sınıfta bile bütün yazılılarım 100 değildiNeyse rahatım?. Bütün yazılılarım 100.
Knk ziya selçuk paylaşmış bi Baktımda bi tane bile tepji yok şok oldumToplu bir isyan çıkarnalıyız
Benim 7.Sınıfta hepsi 100 idi. ?benim 4. sınıfta bile bütün yazılılarım 100 değildi