Sinan Engin'den büyük iddia

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Beşiktaşı menajeri Sinan Engin büyük konuştu. 'İsteyenle iddiaya girerim' diyor. Engin'in bir değil iki iddiası var

Beşiktaş menajeri Sinan Engin'e göre Beşiktaş İnter-Toto kupasına kesinlikle gitmeyecek. Engin'in bir iddiası daha var. Önümüzdeki sezon Beşiktaş kesin şampiyon...

Hürriyet'ten Meriç Tunca'nn sorularını yanıtlayan Engin, gelecek sezon hakkında iddialı konuştu. Hakem hatalarından dert yandı.. Asıl bombası İnter Toto kupasında oldu. İşte spor kamuoyunun gündemine oturacak o sözleri:

İSTEYENLE İDDİAYA GİRERİM

''Beşiktaş kalan 4 maçını kazanacak ve kesinlikle İnter-Toto'ya gitmeyecek. İsteyenle iddiaya girerim. İnter-Toto'ya kimin gideceğini göreceksiniz. Biz daha üst bir kupaya katılacağız.. Şampiyonluk şansının kaybolmasına gelirsek. Hakemler bu sezon hiç bir zaman olmadığı kadar canımızı yaktılar. Hakem hataları olmasaydı şu an 7-8 puan fazlamız olurdu ve ligin en üst sırasında olurduk.. Tabii birde sakatlıkların ve cezalıların çok olması da etki etti ''

ERTUĞRUL SAĞLAM KALACAK

Beşiktaş'ta Ertuğrul hocanın yeri garanti mi? Spekülasyonalara nokta koyan Engin bu konuda şu açıklamayı yapıyor:

''Ertuğrul hoca kesinlikle takımın başında kalacak. Takım hani olmaz ya İnter-Toto'ya bile gitse yeni sezonda da Ertuğrul Sağlam ile yoluna devam edecek. Zaten hocamızın 2010 senesine kadar sözleşmesi de var. Gazetelerde hocamız hakkında çıkan tüm haberler yalan...''

Beşiktaş lider olunca şampiyon olacak şeklindeki demeçleri hatırlatılınca Sinan Engin ikinci büyük iddiasını söylüyor:

SENEYE ŞAMPİYONUZ

''Abicim ben o sözü bu sezon için söylemedim ki. Önümüzdeki yıl için söyledim. Alın bakın izleyin kasetleri.. Benim bir tane 'Bu sezon şampiyon olacağız' diye bir sözüm var mı?. Ama önümüzdeki sezon için söz veriyorum. Beşiktaş kesinlikle şampiyon olacak..''

Kaynak

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Ertuğrul hoca'nın sonuna kadar yanındayız.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aç kalan tavuk kendini buğday ambarında sanarmış!

Sinan Engin de böyle sanıyor :D ;D

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sabah sabah baya bi güldüm teşekkürler sinan bey :D

metintek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir Fenerli olarak Kalli nın ayrılmasına üzüldüm. Adnan Polat la ve Hakan Şükür le yola devam. Allah Sinan Engini Beşiktaş başında hep tutsun ki bizim işimiz hep kolay olsun. Tek Rakip SİVAS

Takım ve futbolcu isimlerini doğru yazınız

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu sinana gülmekten kendimi alamıyorum ya 4. olupta nasıl İNTERTOTO ;D ya gitmezsin? :L merak ettim gordon mu seni şampiyon yapacak ???

amaç belli bir sene daha beşiktaşta kalmak istiyor :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
beşiktaş inanmış şampiyon olacağına :* 3 hafta önce nobrede diyordu bu sezon kesin şampiyonuz diye ne oldu kaldıramadılar o stresi baskıyı aşağı düştüler

eozulu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sene sezonu erken açtı bjk. Normalde bunları sezon başlar başlamaz derlerdi.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Seneye söz veriyorum şampiyonuz, böyle bir demeci sorumlu bir yönetici vermez, önümüzdeki sezon amacımız ve hedefimiz şampiyonluk derse daha mantıklı olur.

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
bilmiyom ama besiktas inter totoya giderse o kupayı alır :D ama gider büyük ihtimal

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
İnter toto'ya katılıp uefa ön elemesine katılabilir, bence değerlendirmek lazım.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben olayı Sinan Aygün diye okudum ne alaka diye kara kara düşünürken dank etti (: