Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:: acaba ayarlarda bir oynama felan mı yaptın. mesela ekran kartı yada ram overclok gibi. ram den kaynaklı gibi düşünüyorum. tüm ayarlarını bir defaults yapıp o şekilde dener miisn?
:: ya da büyük olasılıkla explorer.exe hasar görmüştür. bunu düzeltmek için başlat>çalıştır>SFC /SCANNOW yazıp enter de senden windows cd sini isticek sürücüye cd yi taktıktan sonra devam et. sistemdeki korunan windows dosyalarından hasar görenleri orjinaliyle değiştirir biraz sürebilir yanlız(30dk) bittiğinde de restart yap %90 düzelir.
Ccleaner ile registry temizleme yap bazen registry kayıtları çakışınca windows sapıtıyor bendede bi ara buna benzer oldu ccleaner ile komple tarartıp temizlettim düzeldi
Başlat'a bas. Çalıştıra bas. gpedit.msc yaz ve enterla. Sol menüden:
Kullanıcı yapılandırması kısmından yönetim şablonlarına gir. Orada "Başlat menüsü ve görev çubuğu" tıkla. Sağda manüler açılacak. Sağ taraftan "Görev çubuğunda hiçbir özel araç çubuğu görüntüleme" var. Çift tıkla. Devre dışı bırak.
Karıştıra karıştıra böyle bir şey buldum. Umarım işine yarar.