• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Şimdiden İLan Ediyorum:Kupa bizim

Tebrik ederim seni 26 yıla rağmen çıkıp hala takımının bu kupayı alacağına inandığın için:))))

braveheart.fb Buyur kupa sizindir.

kupa2040m.jpg

Şaka bir yana senin yerinde olmak istemezdim braveheart :(Ama futbol eğlence ve dostluktur.Fazla abartmamak gerek.

Tüm Beşiktaş lı kardeşlerimi bir Galatasaray lı olarak Tebrik Ederim...

ben 4 ü yedikten sonra stadı terkedenlere üzüldüm bi yarım saat bekleseler kupayı görceklerdi

way ben duymadım, way ben görmedim,way ben işitmedim demek yok.:D Macının başlamasına saatler kala Ben kupamızın tüm fener camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Bu arada sivasada haber salın şampiyonlukta onların. kısa bir zaman dilimi içinde iki kez ard arda yenilen bir takımın Bundan sonra iflah olamayacağını, dolayısıyla önümüzdeki maçları da kazanamayacağından şampiyonlıkta sivasın..

Kıskananlar çatlasın:D

baba sen hesabını sil. yeni bir isimle gir foruma. kimseler de bilmesin :)

ben 4 ü yedikten sonra stadı terkedenlere üzüldüm bi yarım saat bekleseler kupayı görceklerdi

muhahahah Bu yoruma koptum ya :mrgreen:
Bjk yönetimine mail atalım fenere kupanın bakırdan yok metalden yapılmış bi kopyasını yollasınlar.. Son dakikada salakça bir karar veren hakemede buradan sevgilerimi gönderiyorum :devil:

way ben duymadım, way ben görmedim,way ben işitmedim demek yok.:D Macının başlamasına saatler kala Ben kupamızın tüm fener camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Bu arada sivasada haber salın şampiyonlukta onların. kısa bir zaman dilimi içinde iki kez ard arda yenilen bir takımın Bundan sonra iflah olamayacağını, dolayısıyla önümüzdeki maçları da kazanamayacağından şampiyonlıkta sivasın..

Kıskananlar çatlasın:D
:whistling::whistling::whistling::whistling:

:D:D:D:D:D:D:Dbir gs li olarak beşiktaşı tebrik ediyorum kendinden emin konuşan arkadaşları bu tür espirileride normal karşılaması diliyorum

fenerlilere sormuslar
en son turkiye kupasını fb nin aldıgını gören fb li el kaldırsın demişler

ordan bir kişi el kaldırmış o kişi fred çakmaktaş mış

:-))

4 yedikten sonra degil 2. golu yedikten sonra terkedeni gördüm fenerliler bile fenerin ne oldugunu biliyor

en kotusude fenerli taraftarlar mac bittiginde fenerbahce sporcularının üzerine pet sise atmasıydı

bir gs 'li olarak bjk taraftarlarının arasında stadyumda güzel atmosfer yasattıgı icin tüm fb spor kulubüne teşekkür ederim. :D :D :D

braveheart.fb yi gören varmidur :D

yoksa yeni üyelikmi almıştır :D

Ben düzelmiştim biraz, gene gülmek krizine girdim:DBu gece çok feci güldük, sonumuz hayrola:)

perganon bir yerlerin kaşınıyor herhalde :)

Rahat ol üstadım biz kaşıntıları alan taraftarız... Girecek adam girer bakar. Kimsenin şahsına ağzımızdan bir küfür yada kötü söz cıkmamıştır... Alay ederiz etmek hakkımız. Kim verdi bu hakkı? Beşiktaş verdi. Biz beşiktaşlıyız. Kimseye küfür etmeyiz ama ezeriz!

Böyle kötü bir takımı yenip çılgınlar gibi sevinir kendinizi bir şey sanarsınız. 10 sezondur ligi kazanamamak 26 yıldır TK kazanamamaktan çok daha kötüdür. Sivası istemiyordum ama sizin gibileri gördükçe sivas alsın ligi. Siz bunlarla eğlenin ;)

Iyk! Yenilgiyi kabullenemeyen bir fenerli daha mı yoksa...

Sana cevap bile yazmıyorum eğlen forumda bir sürü yazı var onlara bak sen ;) Hadi sana iyi geceler.

Üstadım güzel söylüyorsun iyi de... Sen Edilirse yapılırsa ise mise ile olmuyo bu işler... Sağol kabullendiğin için bu bir... ikincisi o ise dise mise dediğin Cisse olmasın sakın?

Hadi arkadaşım hadi! Boş boş yazıp forumu dağıtma. Uzatma yenildin sus otur! Yok öyle olsaydı da böyle olsaydı da ....
Fener Barcelona olsaydı da

ee?

işte olsaydı da

yönetilseydi de cisse
ee?
sonra işte
ee?
sonrası şu,
4-2
;)

Konu kapanmıştır.... Ezik taraftarlar birşeyler anlatmaya calisiyorlar dayanamıyorum bu yüssüzlüğe cıkıyorum...

valla perganon'un verdiği sitedeki kaşınan fenerlinin kaşıntısını gideriyorlardı :))

Yenilgiyi kabullenirim her zaman. %100 hak ettiniz ve aldınız. Ama ezik dediğin FB iyi yönetilirse tüm BJK camiası küçülür + pire bile olamazsınız yanımızda bu kadar iddalıyım. Sana da iyi geceler. =)

Gördük iddiayı! :D
Bu konuyu açan arkadaşta pek bir iddialıydı... Aman diyim! :stuart:

Ya neyse uzatmanın anlamı yok umarım o kupayı alırız hepiniz çenesi kapanır. Gerçekten zararlı bu futbol mevzuları atıştığım adam kanatlanmış. Milyon euro'ları yiyen onlar(futbolcu, teknik direktör, yönetici), birbirimize giren biz. Ezik fb demeyi bıraksanız biraz daha barışçıl ortam olacak ama

Herkes senin gibi barışcıl konuşsa, iddialı konuşmasa o dediğin mümkün olabilir. :turned:

Neyi İlan Ediyorsunuz:D

Bu arada gittiğim en zevkli maçlardan biriydi diyebilirim :D