braveheart.fb
Profesör
Tebrik ederim seni 26 yıla rağmen çıkıp hala takımının bu kupayı alacağına inandığın için)))
HeheTebrikler Beşiktaş
![]()
Lafımı yuttuğum için çok mutluyum :mrgreen:Fenerbahçe galibiyete yakın duruyor.
Zuahahaben 4 ü yedikten sonra stadı terkedenlere üzüldüm bi yarım saat bekleseler kupayı görceklerdi
way ben duymadım, way ben görmedim,way ben işitmedim demek yok.Macının başlamasına saatler kala Ben kupamızın tüm fener camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Bu arada sivasada haber salın şampiyonlukta onların. kısa bir zaman dilimi içinde iki kez ard arda yenilen bir takımın Bundan sonra iflah olamayacağını, dolayısıyla önümüzdeki maçları da kazanamayacağından şampiyonlıkta sivasın..
Kıskananlar çatlasın![]()
ben 4 ü yedikten sonra stadı terkedenlere üzüldüm bi yarım saat bekleseler kupayı görceklerdi
:whistling::whistling::whistling::whistling:way ben duymadım, way ben görmedim,way ben işitmedim demek yok.Macının başlamasına saatler kala Ben kupamızın tüm fener camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Bu arada sivasada haber salın şampiyonlukta onların. kısa bir zaman dilimi içinde iki kez ard arda yenilen bir takımın Bundan sonra iflah olamayacağını, dolayısıyla önümüzdeki maçları da kazanamayacağından şampiyonlıkta sivasın..
Kıskananlar çatlasın![]()

braveheart.fb yi gören varmidur
yoksa yeni üyelikmi almıştır
Hehehe saat gece 2 oldu kopuyorum harika :icon_::icon_::icon_::icon_:[URL=".com/[/URL] adresinde bi marş var dinleyelim hep birlikte![]()
perganon bir yerlerin kaşınıyor herhalde![]()
Böyle kötü bir takımı yenip çılgınlar gibi sevinir kendinizi bir şey sanarsınız. 10 sezondur ligi kazanamamak 26 yıldır TK kazanamamaktan çok daha kötüdür. Sivası istemiyordum ama sizin gibileri gördükçe sivas alsın ligi. Siz bunlarla eğlenin![]()
Kime göre, neye göre kardeş takım?
Ben öyle görmüyorum da.
Beşiktaş hak etti kupayı. Tebrik ederiz.![]()
Yenilgiyi kabullenirim her zaman. %100 hak ettiniz ve aldınız. Ama ezik dediğin FB iyi yönetilirse tüm BJK camiası küçülür + pire bile olamazsınız yanımızda bu kadar iddalıyım. Sana da iyi geceler. =)
Ya neyse uzatmanın anlamı yok umarım o kupayı alırız hepiniz çenesi kapanır. Gerçekten zararlı bu futbol mevzuları atıştığım adam kanatlanmış. Milyon euro'ları yiyen onlar(futbolcu, teknik direktör, yönetici), birbirimize giren biz. Ezik fb demeyi bıraksanız biraz daha barışçıl ortam olacak ama