• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Şimdiden İLan Ediyorum:Kupa bizim

:devil::devil::devil:

Bu konuya çok güldüm ama şimdi dakika 81 oldu artık yoruldum gülmekten beşiktal 4. yü atınca :D
Neyse nice 24 yıllara ...

ezikfb308.jpg

03b.jpg

Sizn çocuklarınız değil! Torunlarınız bile göremez o kupayı!!!
Uhahahahhahah

Genç fenerlileeeer genç fenerrlileeeer
Birbirlerini..............................er.

Büyük lokma ye Büyük konuşma demişler zuhahahaha :D:D koptum yaa en sonunda adnan polat getiricek size bi tane vericek ya :D

Büyüklük bizde kalsın
:D Puhahah

Not : Arkadaşlar lütfen cümlelerimizi tartışmaya mahal vermeyecek şekilde devam ettirelim tamam yenildik ama sonuçta eğleniyoruz lütfen cümlelerimizde seviyeli ve tartışma çıkarmayıcı olarak devam edelim ^^.

way ben duymadım, way ben görmedim,way ben işitmedim demek yok.:D Macının başlamasına saatler kala Ben kupamızın tüm fener camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Bu arada sivasada haber salın şampiyonlukta onların. kısa bir zaman dilimi içinde iki kez ard arda yenilen bir takımın Bundan sonra iflah olamayacağını, dolayısıyla önümüzdeki maçları da kazanamayacağından şampiyonlıkta sivasın..

Kıskananlar çatlasın:D

Arkadaş bu cümlelerin üstüne offline olmuş

Ve belli bi süre SDN ye girmez heralde 1 ay mı olur 3 ay mı bilmem

Büyük lokma ye büyük laf etme diye boşuna dememişler konuyu açan arkadaşa selamlar !

Çok konuşan çok hata yapar, çok hata yapan kupayı rüyasında görür.

fbli arkadaşlar burada çok konuştu ama n'oldu k.ç.larının üstüne oturdular :D

Penaltıda size armağanımız olsun, haha :D :D :D

Fenerbahçeye geçmiş olsun.Elbet bir gün kupayı alacaklar.
Neyse şimdi lige dönüş zamanı.

mod arkadaşları göreve davet ediyorum derhal kitleyin konuyu:icon_-1:

Allah allah açan sensin iddali konuşan sensin kapak olunca Bide modlara atıyon görev yapmıyorlar diye modların en suçu var büyük lokma ye Büyük konuşma demiş atalarımız :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

muhahaha :D:D Bi fb linin özüne uygun bi konu ve kapak olmuş. Bi kaç 26 sene daha beklersiniz siz kupa için sonra alsanız bile aldığınız günde kıyamet kopar hayat biter zaten :D:D:D

braveheart.fb şu anki yüz ifadeni çok merak ediyorum. resmini çekip koysana bu sahneyi ölümsüzleştirelim:D

yaw bu başlığı bu kadar ciddiye almayın . fener yense ne olur yenilse ne olur:D maksat biraz eğlenmek. hem belki biz beklemiyi seviyoruz::rolleyes:

yaw bu başlığı kadar ciddiye almayın . fener yense ne olur yenilse ne olur:D maksat biraz eğlenmek. hem belki biz beklemiyi seviyoruz:happy:

:stuart::stuart::stuart::stuart::stuart::stuart::stuart::stuart::stuart: