Şimdi Satın Almalımıyım Yoksa 2014'ü Beklemelimiyim ? Daha İyileri Gelecek mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TURKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öncelikle herkese iyi günler,

Arkadaşlar ben uzun süren araştırmalarımdan sonra bütçeminde kısıtlamasıyla LG G2 32 GB versiyonunu almak istiyorum. Kasım ayının başından 1800 TL ye TEKNOSA'da satışa sunuldu. Bende telefonu okulların yarı yıl tatilince almak istiyorum yani sömestr tatilinde ve buda 24 Ocak ta daha almama 3 ay var ama ben pek emin değilim belki daha erken alırım ama şöyle bir düşüncem var zaten aldığımda yıl 2014 olacak sizce daha fazla beklemelimiyim yoksa bütçeme en uygun telefon olan G2 yi almalımıyım ?

Herkes gibi bende Z1 ve G2 arasında kaldım. Şunuda belirtmeden geçmeyeyim telefon aldığımda en az 1 2 yıl kullanıcam.
Z1 den bahsedicek olursak bana göre Z1 çok harika bir telefon benim açımdanda olumsuz yönleri şunlardır;
Açıkcası tasarımını pek beğenmedim üstte altta yanda büyük boşlukları var.
Sonra ekran ı da pek başarılı değil ve son olarakta ses kalitesi düşük olarak okudum.
Ayrıca ben şu anda Sony marka akıllı telefon kullanıyorum ve Sony nin arayüzünden ve siyah renklerinden çok sıkıldım. Z1 dede öyle siyah renk çok fazla arayüzünüde pek beğenmedim. Artık G2 deki gibi daha farklı ve canlı renklere geçmek istiyorum bunuda söylemeden geçmeyeyim dedim.

Sonuç olarak az önceki söylediğim fikirlerime göre 24 Ocak belki daha erken bir tarihte 1800 TL ye LG G2 32 GB versiyonunu almalımıyım ? Yoksa 2014 de çıkacak yeni telefonları beklemelimiyim ? Ya da bütçemi arttırıp Z1 imi almalıyım ?

ESEN KALIN.

# Arkadaşlar söyleyecek birşeyiniz yoksa lütfen yorum kalabalığı yapmayın ve boş yorum yapmayın.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
2015'te daha yenisi çıkacakmış.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
300 lira daha ekle mor z1 al istanbul bilişimden.Ama z1 alacak olanlar ön ve arka cama jelatin taksınlar birde kablosuz şarj dock almak lasım.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O kadar zaman yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İstanbul bilişim güvenilir değil diye duydum ama ? Birde kablosuz şarj dock derken ?
İstanbul bilişim güvenli kablosuz şarj dockta şöyle telefonu üstüne koyuyorsun telefon o docktan şarj oluyor kapakları açıp yıpranma derdi ortadan kalkmış oluyor.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İstanbul bilişim güvenli kablosuz şarj dockta şöyle telefonu üstüne koyuyorsun telefon o docktan şarj oluyor kapakları açıp yıpranma derdi ortadan kalkmış oluyor.

Tamam biliyorum onu ama şey LG G2 nin daha iyisi çıkacakmı çıkacaksa ne zaman çıkar ? Ben o tarihte G2 yi alamazsam Z1 i almayı düşünüyorumda.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tamam biliyorum onu ama şey LG G2 nin daha iyisi çıkacakmı çıkacaksa ne zaman çıkar ? Ben o tarihte G2 yi alamazsam Z1 i almayı düşünüyorumda.
Seneye bu zamanlarda yada en erken yazın çıkar g2nin yenisi z1 varken japon estetiği dururken lg alınır mı durman kabahat.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Seneye bu zamanlarda yada en erken yazın çıkar g2nin yenisi z1 varken japon estetiği dururken lg alınır mı durman kabahat.

Kardeşim iyi hoşta 24 Ocak tarihine kadar Z1 in fiyatında bir düşme olurmu ? Okulların Yarı Yıl Tatili 24 Ocak ta yani 3 Ay sonra.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=110861]sevket_19[/MENTION]

Z1 De kapak yok zaten.

Yeni model beklemeğe kalırsa hep yeni model çıkacak ve hep daha iyileri olacak, bunu durduramazsınız. Onun için siz alın istediğiniz cihazı. Şimdiki modellerden Nexus 5 ve G2 öneririm o fiyatlarda

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@sevket_19

Z1 De kapak yok zaten.

Yeni model beklemeğe kalırsa hep yeni model çıkacak ve hep daha iyileri olacak, bunu durduramazsınız. Onun için siz alın istediğiniz cihazı. Şimdiki modellerden Nexus 5 ve G2 öneririm o fiyatlarda

Yorum için teşekkürler ama hala kafam karışık biraz daha bekleyip Z1 mi alsam yoksa uygun fiyata G2 32 GB mı alsam

Sonylerde samsung gibi düşme olmaz. Yani fazla olmaz .

3 Ay sonra fiyatlarına baksak ne kadar düşer mesela ?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Gözünü bile kırpmadan G2 32 GB'ı al.En kısa zamanda.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çünkü şuanda piyasada fiyat performans olarak ondan daha iyisi yok.Şuan gezegendeki en iyi telefon Note 3.

İkincisi LG G2 32 GB.

Burda çok haklısın tek geride kalan yanı malzeme kalitesi onuda ben göz ardı edebilirim kılıf alırım biter.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Burda çok haklısın tek geride kalan yanı malzeme kalitesi onuda ben göz ardı edebilirim kılıf alırım biter.

mazeme kalitesini dert etme/ G2 yi elinde tuttunmu? alırken bakarsın sandığln gibi değildir.

kesinlikle beyaz 32 gb G2 al

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
mazeme kalitesini dert etme/ G2 yi elinde tuttunmu? alırken bakarsın sandığln gibi değildir.

kesinlikle beyaz 32 gb G2 al

Hiç tutmadım yarın gidip teknosaya bakacağım zaten beyaz alacağım 32 GB G2.
Kılıf seçemedim ya orjinal değil ama gittigidiyorda Flip Cover Kılıf + 3 koruyucu film = 35 TL ama hangi renk alacağıma karar veremedim. Beyazmı alsam mavimi ? Sende bir baksana.
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...u-modlu-flexi-flip-cover-kilif-3film-95760072 Linke girdikten sonra aşağılara in beyaz ve mavi renge bak hangisi sence ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2019'da süper bir telefon çıkacak. üstünde yumurta pişirebileceksin. onu al ;)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hiç tutmadım yarın gidip teknosaya bakacağım zaten beyaz alacağım 32 GB G2.
Kılıf seçemedim ya orjinal değil ama gittigidiyorda Flip Cover Kılıf + 3 koruyucu film = 35 TL ama hangi renk alacağıma karar veremedim. Beyazmı alsam mavimi ? Sende bir baksana.
http://urun.gittigidiyor.com/cep-te...u-modlu-flexi-flip-cover-kilif-3film-95760072 Linke girdikten sonra aşağılara in beyaz ve mavi renge bak hangisi sence ?

baktm ve bence beyaz al ama mavi de fena diyil

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tercihini G2 den yana kullan derim. Lg G2 ile cok iyi is cikarmis.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
baktm ve bence beyaz al ama mavi de fena diyil

Beyaz çabuk kirlenir gibi bir düşünce var aklımda o yüzden maviyi almalıyım gibi geliyor sence nasıl olur çabuk kirlenirmi ?

Tercihini G2 den yana kullan derim. Lg G2 ile cok iyi is cikarmis.

Yorum için teşekkür ederim.

2019'da süper bir telefon çıkacak. üstünde yumurta pişirebileceksin. onu al ;)

Boş yorum yapma !

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Xperia Z1 almanı önermem.Çünkü,Xperia arayüzlerinden ve siyah renklerinden sıkılmışsın.Lg G2'i de fazlasıyla beğenmişsin.Lg G2 al en iyisi.
Lg G2'de çok iyi bir telefon sonuçta.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Öncelikle herkese iyi günler,

Arkadaşlar ben uzun süren araştırmalarımdan sonra bütçeminde kısıtlamasıyla LG G2 32 GB versiyonunu almak istiyorum. Kasım ayının başından 1800 TL ye TEKNOSA'da satışa sunuldu. Bende telefonu okulların yarı yıl tatilince almak istiyorum yani sömestr tatilinde ve buda 24 Ocak ta daha almama 3 ay var ama ben pek emin değilim belki daha erken alırım ama şöyle bir düşüncem var zaten aldığımda yıl 2014 olacak sizce daha fazla beklemelimiyim yoksa bütçeme en uygun telefon olan G2 yi almalımıyım ?

Herkes gibi bende Z1 ve G2 arasında kaldım. Şunuda belirtmeden geçmeyeyim telefon aldığımda en az 1 2 yıl kullanıcam.
Z1 den bahsedicek olursak bana göre Z1 çok harika bir telefon benim açımdanda olumsuz yönleri şunlardır;
Açıkcası tasarımını pek beğenmedim üstte altta yanda büyük boşlukları var.
Sonra ekran ı da pek başarılı değil ve son olarakta ses kalitesi düşük olarak okudum.
Ayrıca ben şu anda Sony marka akıllı telefon kullanıyorum ve Sony nin arayüzünden ve siyah renklerinden çok sıkıldım. Z1 dede öyle siyah renk çok fazla arayüzünüde pek beğenmedim. Artık G2 deki gibi daha farklı ve canlı renklere geçmek istiyorum bunuda söylemeden geçmeyeyim dedim.

Sonuç olarak az önceki söylediğim fikirlerime göre 24 Ocak belki daha erken bir tarihte 1800 TL ye LG G2 32 GB versiyonunu almalımıyım ? Yoksa 2014 de çıkacak yeni telefonları beklemelimiyim ? Ya da bütçemi arttırıp Z1 imi almalıyım ?

ESEN KALIN.

# Arkadaşlar söyleyecek birşeyiniz yoksa lütfen yorum kalabalığı yapmayın ve boş yorum yapmayın.

kardeşim 2014 şubat gibi samsung galaxy s 5 tanıtılcak mart gibi türkiyeye gelir bence bekle s5 i al yarı yıl tatilinde alcaksan kesinlikle lg g2 32 gb al ....

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar bugün gittim gördüm G2 yi Z1 ide gördüm ama G2 büyük ekran küçük kasa çok şık olmuş ayrıca plastik plastik dedikleride öyle değilmiş iyi arkadaki tuşlarında hiçbir sıkıntı yok çok iyi bir telefon. Z1 sanırım G2 den daha büyük ama ekranı daha küçük arayüzü felanda G2 daha iyi bence G2 almak isteyenlerin hiç şüphesi olmasın G2 <3 !

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence en fazla adreno 400ü bekle ki bu bile 3-4 aya denk gelir ama açıkcası alsan daha iyi
G2 tavsiye ederim
kullanıyorum 10 üzerinden 10:D

besimbicer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z2 bekle su ,sağlam ,sade şık görünüm,
iphone için 64 bitli 5s sonrası bir tel bekle derim

lgg2 note3 s4 pek sağlam deyiller. yere düşme konusunda
yoksa lgg2 güzel bi telefon