Silinen dosyaları kurtarmak - Videolu anlatım

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu konuda en basarilisi Recover m Fls ..

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Süpersin SDN! Tertemiz bi'anlatım olmuş.

livana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format attığın bir PC deki dosyaları kurtarmak için RECOVER MY FILES isimli programı deneyebilirsin. Yalnız program lisanslı. Anladınız siz onu :) Programın tam sürümünü bulmanız biraz zaman alabilir. Ama %80 sonuç alabiliyorsunuz. Ben 50 ye yakın resim kurtardım. Bu programdada olduğu gibi bulunan dosyaları kaydetmek için farklı bir Disk yada CD ye kaydetmenizi istiyor.
benimde favorim RECOVER MY FILES
bulamayan yada bulupta tam sürüm yapamayanlara bi kyaklaık yaparız..pm atın pls

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Programı denemek maksatıyla indirdim ve denemek için bikaç şey sildim.Programla sildiklerimi kurtarmaya çalıştığımda sadece daha önce gezdiğim bilgisayarıma bile kaydetmediğim forumların logoları bikaç msn ifadesi ve pc de daha önce hiç görmediğim ufak boyutlu resimler çıktı meydana.C sürücüsünden sildiğim verileri kurtarmak için d ye kaydettim yine işe yaramadı.programda farklı şekilde aramalarda yaptım olmadı.Ve unutmadan mesela diyelimki 1000 tane resim kurtarıldı bunlardan 970 tanesi açılmıyor zaten...Sanırım çok doğru bir program değil.

NOT :
(O forumlardan gelmiş olan resimleri belki başkası pc ye indirip silmiştir diye düşünen arkadaşlar olabilir.Bu imkansız laptop umu benden başka kullanan yok)

Bazen sahte prolar olabiliyo bu konuda ama bunun sahte olabilecegine inanmak istemiyorum..

Nisanci93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format attığın bir PC deki dosyaları kurtarmak için RECOVER MY FILES isimli programı deneyebilirsin. Yalnız program lisanslı. Anladınız siz onu :) Programın tam sürümünü bulmanız biraz zaman alabilir. Ama %80 sonuç alabiliyorsunuz. Ben 50 ye yakın resim kurtardım. Bu programdada olduğu gibi bulunan dosyaları kaydetmek için farklı bir Disk yada CD ye kaydetmenizi istiyor.
Ben 300 fotoğraf + 10 video kurtardım üstelik hdd bomboştu :D

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
benimde favorim RECOVER MY FILES
bulamayan yada bulupta tam sürüm yapamayanlara bi kyaklaık yaparız..pm atın pls

RECOVER MY FILES gerçekten güzel arkadaşlar.

Ayrıca; Flash bellek yada Hafıza kartınıza format dahi atmış olsanız verileri yüksek oranda kurtarabiliyor.

Mesela ikinci el bir telefon aldınız içinde hafıza kartı varsa ve veriler özel yöntemlerle silinmemişse, format bile atılmış olsa ilk sahibinin resimlerini görebilirsiniz...

lgnt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
harici diski biçimlendirdikten sonra bu programla geri dosyaları getirme şansımız yokmu? 400 GB gitti yaw..

ARAP65

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarı restart yaptıktan sonra da kurtarır mı?

Jumb0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel anlatım ve yararlı bir program. Kesinlikle herkesin ihtiyacı oluyor bunlara !!

sonydep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emege saygı

ellerine saglık.çok işimize yarıyacagına eminim.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Denedim işe yaramadı..:(

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu tarz programları nette rahtalıkla bulabilirsiniz easy recovery diye bir program var tarama biraz uzun sürüyor ama resim kurtarmaya yaradığına bizzat şahit oldum. Sildiğim resimleri kurtarmıştık isterseniz Google'den bakabilirsiniz.

beko_heko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recuva ile kurtardığım dosyayı kaydederken başka 1 disc e kaydetmem gerekiyormuş..Ancak benim bilgisayarımda sadece yerel disc c var ne yapmam gerekiyor ?

Berk Atakan

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Adı üstünde Shift Delete :) Geri dönüşüm kutusu kullanmıyoruz biz. Teşekkürler :)

onursa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yha arkadaslar iyi güzelde ben bütün dosyalarımı kurtardım en sonundan bende code ve isim istediler fikri olan lütfen söylesin :((

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
silifkem
nereden indiriyoruz ya

recuva-80.jpg

Sizin için çok önemli bir dosyayı yanlışlıkla geri dönüşüm kutusundan da sildiyseniz telaşa kapılmayın. Hala umut var. Yapmanız gerekenleri izleyin, öğrenin.

Dosyaları yanlışlıkla silmek, bir bilgisayar kullanıcısının her zaman başına gelebilecek bir durumdur. Ancak, yanlışlıkla silinen ve geri dönüşüm kutusuna gönderilen dosyayı da bir şekilde silmeyi başarırsanız o zaman başınız dertte demektir. Ne olursa olsun, yine de dert etmeyin. Size, tam da bu aşamada ilaç gibi gelecek bir çözüm sunacağız. Recuva adlı yazılım ile geri dönüşüm kutusundan da silinen bir dosyayı geri getirebilirsiniz. Bilmeniz gereken her şeyi, adım adım aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Videoyu İzleyin

:: Recuva ile silinen dosyaların nasıl geri getirildiğini izleyerek öğrenmek için buraya tıklayın.

:: Teknik destek almak için bu başlık altında yazın.

Bilgi için: Recuva

Hazırlayan: Ertuğrul Hazar

SDN – http://shiftdelete.net

Burada arkadaş güzelcene anlatmış,

indirmek için:

Bilgi için: Recuva

recuva yazan yere tıklayın.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
O kadar güzel ve net anlatılmış ki izledikden sonra insanın dosyalarını silip kurtarası geliyo. (:

manch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün bir resim silmiştim masaüstünden belirli bir konumdan "masaüstü" olarak seçtim "derinlemesine taramayı aç" demeden arattım ve bulamadı. şimdi "derinlemesine taramayı aç" olarak aratıyorum sonucu sizlerle paylaşıcam. umarım geri gelir..

kubile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nacizane bir ilave de ben yapmak isterim,

bootable bir işletim sistemi cd sini alet çantanızda her zaman bulundurun.
Hdd üzerine bu sistem ile ulaştığınızda üzerinde hiçbir işlem yapmamış olmanız amacın başarısını artırıyor.
Fakat kurtarmayı amaçladığınız dataların üzerine sistemi kapamadan önce veri yazılmış olma ihtimali yine de başarıyı düşürüyor.
Ben en iyi kurtarma performansını bu şekilde aldım. Müsait bir vaktinizde denemesini yapınız.

Saygılarımla,

xxybirdez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Ben de şöyle bişey yaptım. Ağ üzerinde çalışıyordum. Kendi makinemdekini siliyorum diye ağdaki diğer makinedeki yedeği olmayan dosyayı silmişim. Hem de el alışkanlığı Shift + Delete kombinasyonu ile. Nasıl getireceğim bilmiyorum. Birincisi ağdaki makinanın içindeki dosya silindi ikincisi shift del ile silindi...
Çözüm önerisi olan var mı? bu program işe yaramadı... :( Kafayı yemek üzereyimmmmm... Acil yardımmmm.....