arşivime koydum bile![]()
peter burda demişsin ya arşivime koydum diee işte ben bunu diorum
arşivime koydum bile![]()
benimde favorim RECOVER MY FILESFormat attığın bir PC deki dosyaları kurtarmak için RECOVER MY FILES isimli programı deneyebilirsin. Yalnız program lisanslı. Anladınız siz onuProgramın tam sürümünü bulmanız biraz zaman alabilir. Ama %80 sonuç alabiliyorsunuz. Ben 50 ye yakın resim kurtardım. Bu programdada olduğu gibi bulunan dosyaları kaydetmek için farklı bir Disk yada CD ye kaydetmenizi istiyor.
Programı denemek maksatıyla indirdim ve denemek için bikaç şey sildim.Programla sildiklerimi kurtarmaya çalıştığımda sadece daha önce gezdiğim bilgisayarıma bile kaydetmediğim forumların logoları bikaç msn ifadesi ve pc de daha önce hiç görmediğim ufak boyutlu resimler çıktı meydana.C sürücüsünden sildiğim verileri kurtarmak için d ye kaydettim yine işe yaramadı.programda farklı şekilde aramalarda yaptım olmadı.Ve unutmadan mesela diyelimki 1000 tane resim kurtarıldı bunlardan 970 tanesi açılmıyor zaten...Sanırım çok doğru bir program değil.
NOT :
(O forumlardan gelmiş olan resimleri belki başkası pc ye indirip silmiştir diye düşünen arkadaşlar olabilir.Bu imkansız laptop umu benden başka kullanan yok)
Ben 300 fotoğraf + 10 video kurtardım üstelik hdd bomboştuFormat attığın bir PC deki dosyaları kurtarmak için RECOVER MY FILES isimli programı deneyebilirsin. Yalnız program lisanslı. Anladınız siz onuProgramın tam sürümünü bulmanız biraz zaman alabilir. Ama %80 sonuç alabiliyorsunuz. Ben 50 ye yakın resim kurtardım. Bu programdada olduğu gibi bulunan dosyaları kaydetmek için farklı bir Disk yada CD ye kaydetmenizi istiyor.
benimde favorim RECOVER MY FILES
bulamayan yada bulupta tam sürüm yapamayanlara bi kyaklaık yaparız..pm atın pls
silifkem
nereden indiriyoruz ya
![]()
Sizin için çok önemli bir dosyayı yanlışlıkla geri dönüşüm kutusundan da sildiyseniz telaşa kapılmayın. Hala umut var. Yapmanız gerekenleri izleyin, öğrenin.
Dosyaları yanlışlıkla silmek, bir bilgisayar kullanıcısının her zaman başına gelebilecek bir durumdur. Ancak, yanlışlıkla silinen ve geri dönüşüm kutusuna gönderilen dosyayı da bir şekilde silmeyi başarırsanız o zaman başınız dertte demektir. Ne olursa olsun, yine de dert etmeyin. Size, tam da bu aşamada ilaç gibi gelecek bir çözüm sunacağız. Recuva adlı yazılım ile geri dönüşüm kutusundan da silinen bir dosyayı geri getirebilirsiniz. Bilmeniz gereken her şeyi, adım adım aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.
Videoyu İzleyin
:: Recuva ile silinen dosyaların nasıl geri getirildiğini izleyerek öğrenmek için buraya tıklayın.
:: Teknik destek almak için bu başlık altında yazın.
Bilgi için: Recuva
Hazırlayan: Ertuğrul Hazar
SDN – http://shiftdelete.net