Silinen dosyaları kurtarmak - Videolu anlatım

svchost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
programı yükledim. sildiğim hiçbir dosyayı kurtaramadı.
benim system volume information klasörüm iptal. acaba bu program dosyalara oradan ulaşıyor da bende orası boş olduğu için mi kurtaramıyor.
gerçi listede gösteriyor ama... fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

tibet34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler, emeğine sağlık. yararlı oldu.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
ben norton yukledim pc açılmadı bikaç kere bişeler denedim açamadım sonra format attım pc deki film,resim fln hepsi silindi geri getirmek istiyorum bu programla mümkünmü yada hangi program lazım?

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben bu programı daha önceden denemiştim ama hiç bir dosyamı kurtaramadım sadece isimlerini görüyordum.Bence işe yaramıyor

streeet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
emegine saglık kardeş çok yararlı olucana eminim saolasın

Sorcares

Optimal Сasual Dating ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
valla super nediyim

jeefo55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu programda belirtilen kurtarılamaz veya zayıf denilen dosyaları nasıl kurtarabiliyoruz bilen varmı acaba? yorum kısmında yazıldığı gibi "bu dosyanın üzerine xxxx dosyası yazılmıştır deniyor" bu durumda önce o xxxx dosyasını kurtarsak sonra kendi dosyamızı kurtaramazmıyız, arkadaşımın nişan vidyoları silmişim... :(

SLHKZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu alanda "Easy recovery" tam bir profesyonel. Program çok süper birşey. Yüklü bir para ile internetten aldım, Pc'mdeki, programın fiyatının 2-3 katı kadar değerdeki çok önemli verileri kutardım. Yani Şiddetle öneririm...

uzunbjkli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben silinen resimleri bulamadım aslında proğram buluyor ama önizleme mevcut degil diyor kurtardığımda resim açılmıyor nedenini bilen var mı

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
böyle bir çok program biliyorum ama free değiller :S

ghostplayer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben indirdim kurdum ve tarıyorumm şimdi ama pek de olumlu bır sonuc elde edemedım
cok önemli exel ve word dosyaları vardıı

peki bu program klasör olarak tarıyor mu?
hersey ıcın tesekkur ederım ıyı calısmalar kolay gelsin

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
eline sağlık abi ama bunun sildiğimiz dosyayı gününde geri bulmamızamı yoksa önceden de sildiğimiz dosyalrıda bulabilrmiyiz

Gentleman

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ellerine Sağlık
PayLasım İçin TskkürLer...

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu programlar sayyesinde polisler bilgsiayarlarda ne yapılmış ne edilmiş hepsini buluyorlar
allah bilgisayar sahibine yardım etsin sonra
ya yanlışlıka yanlış sitelere girdiyse??????????????????????

soresger2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben indirdim kullandım 1 hafta önce sildiğim 700 mb lık ve 1 ay önce sildiğim 100 mb videoyu kurtardım. yanlız 6 ay önce format atmadan önce hardiskten sildiğim videolarımı bulamadım.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Geçen yanlışlıkla sildiğim dosyaları geri getirdim ama çalışmadılar Ne ayak bu program:)

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bende denemek için bi klasörü rar ladım ve sildim. derinlemesine analiz yapsamda kurtaramadım 2 dk önce sildiğim dosyayı :D
ama genede arşive atiyim belki kurtarabildiği formatlar farklılık gösteriyor olabilir :S

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
arşivime koydum bile ;)

edım32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu program windows 7 64 bitde çalışırmı

laylomi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nerden bulacas bu programı biri yardımcı olsun
lütfen

laylomi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format attığın bir PC deki dosyaları kurtarmak için RECOVER MY FILES isimli programı deneyebilirsin. Yalnız program lisanslı. Anladınız siz onu :) Programın tam sürümünü bulmanız biraz zaman alabilir. Ama %80 sonuç alabiliyorsunuz. Ben 50 ye yakın resim kurtardım. Bu programdada olduğu gibi bulunan dosyaları kaydetmek için farklı bir Disk yada CD ye kaydetmenizi istiyor.

selam unattended sen bu recover my files programı olduğunu yasmışsın ya ben de o program var ama nasıl kurtarılıyor silinen nesneleri buluyorum bir türlü geri alamıyorum ingilizce olduğu için birasda anlamıyorum bana yardımce olrmusun geçenlerde bir program yükledim bütün resimleri vidyoları kaybetti bulamadım sıkıntıdan ölüyorum