Silinen dosyaları kurtarmak - Videolu anlatım

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
recuva-80.jpg

Sizin için çok önemli bir dosyayı yanlışlıkla geri dönüşüm kutusundan da sildiyseniz telaşa kapılmayın. Hala umut var. Yapmanız gerekenleri izleyin, öğrenin.

Dosyaları yanlışlıkla silmek, bir bilgisayar kullanıcısının her zaman başına gelebilecek bir durumdur. Ancak, yanlışlıkla silinen ve geri dönüşüm kutusuna gönderilen dosyayı da bir şekilde silmeyi başarırsanız o zaman başınız dertte demektir. Ne olursa olsun, yine de dert etmeyin. Size, tam da bu aşamada ilaç gibi gelecek bir çözüm sunacağız. Recuva adlı yazılım ile geri dönüşüm kutusundan da silinen bir dosyayı geri getirebilirsiniz. Bilmeniz gereken her şeyi, adım adım aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Videoyu İzleyin

:: Recuva ile silinen dosyaların nasıl geri getirildiğini izleyerek öğrenmek için buraya tıklayın.

:: Teknik destek almak için bu başlık altında yazın.

Bilgi için: Recuva
Hazırlayan: Ertuğrul Hazar
SDN – http://shiftdelete.net

lanetly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süper bir çalışma olmuş teşekkürler

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Kurdum ve denedim başarılı bir çalışma olmuş.
Teşekkürler.

Evanescence

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim bir sorum olacak. Bu proglamla yanlışlıkla format attğımız disklerdeki verileri de kurtarabiliyor muyuz? Eğer kurtaramıyorsak bu işlemi yapabilecek programın adını yazar mısınız?

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Format attığın bir PC deki dosyaları kurtarmak için RECOVER MY FILES isimli programı deneyebilirsin. Yalnız program lisanslı. Anladınız siz onu :) Programın tam sürümünü bulmanız biraz zaman alabilir. Ama %80 sonuç alabiliyorsunuz. Ben 50 ye yakın resim kurtardım. Bu programdada olduğu gibi bulunan dosyaları kaydetmek için farklı bir Disk yada CD ye kaydetmenizi istiyor.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Evanescence dedi ki:
Benim bir sorum olacak. Bu proglamla yanlışlıkla format attğımız disklerdeki verileri de kurtarabiliyor muyuz? Eğer kurtaramıyorsak bu işlemi yapabilecek programın adını yazar mısınız?

Format attıktan sonra verilerin kurtarılma olasılığı çok azdır.

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
iyide sayın online destek ben kurtardım. duyduğumu söylemiyorumki. Bırak PC de kaydedilenleri Temp te kayıtlı bilgilerin bile çoğu çıktı.

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evanescence dedi ki:
Bu program yani Recuva ile yanlislikla format attiginiz disklerdeki verileri kurtarabilirsiniz. Tecrubeyle sabittir. Kardesim bilgisayarindaki partition'lardan birine yanlislikla format attigini soyledi. Ben de bu programi onerdim ve de verileri kurtardi. Sadece asagidaki resimdeki gibi Derinlemesine taramayi ac secenegine tiklamayi unutmayin. Buna tiklayinca daha fazla dosyayi kurtariyor

cankus20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR BİRDE BİZ BAKALIM ŞU PROGRAMI

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
İndiriyorum şuan işe yarar bi program teşekkürler :)

dur_al

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkasaşlar bu programı neden indirebilirim veya nasıl indirebilirim. tesekkürler.

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Silinen dosya gitmiştir.
silindiği gün bitmiştir.
Silinen beni değil
Ben Silineni Unutmuşumdur.

dur_al

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkür derim indirdim şuan kullanıyorum, birde bozuk bir cd m var bundaki bilgileri kurtarma imkanın varmı varsa, nasıl ve nerden indirebilirim programı? Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler,

yukselkral6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirme linkini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim saolun

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
vicdani bi yükten kurtardın benii
ellerine sağlık Erthonn

imotep35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benm geri dönmedi fotolarım ama şöyle sölim 2 kere geçmişe göre geri döndürdüm bilgisayarı geçmiş ayarları yükle dedim yani acaba ondan mı

saadet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süper bir paylaşım olmuş çook teşekkür ederiz :):):)

Poisonousİvy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programı denemek maksatıyla indirdim ve denemek için bikaç şey sildim.Programla sildiklerimi kurtarmaya çalıştığımda sadece daha önce gezdiğim bilgisayarıma bile kaydetmediğim forumların logoları bikaç msn ifadesi ve pc de daha önce hiç görmediğim ufak boyutlu resimler çıktı meydana.C sürücüsünden sildiğim verileri kurtarmak için d ye kaydettim yine işe yaramadı.programda farklı şekilde aramalarda yaptım olmadı.Ve unutmadan mesela diyelimki 1000 tane resim kurtarıldı bunlardan 970 tanesi açılmıyor zaten...Sanırım çok doğru bir program değil.

NOT :
(O forumlardan gelmiş olan resimleri belki başkası pc ye indirip silmiştir diye düşünen arkadaşlar olabilir.Bu imkansız laptop umu benden başka kullanan yok)

Poisonousİvy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programı denemek maksatıyla indirdim ve denemek için bikaç şey sildim.Programla sildiklerimi kurtarmaya çalıştığımda sadece daha önce gezdiğim bilgisayarıma bile kaydetmediğim forumların logoları bikaç msn ifadesi ve pc de daha önce hiç görmediğim ufak boyutlu resimler çıktı meydana.C sürücüsünden sildiğim verileri kurtarmak için d ye kaydettim yine işe yaramadı.programda farklı şekilde aramalarda yaptım olmadı.Ve unutmadan mesela diyelimki 1000 tane resim kurtarıldı bunlardan 970 tanesi açılmıyor zaten...Sanırım çok doğru bir program değil.

NOT :
(O forumlardan gelmiş olan resimleri belki başkası pc ye indirip silmiştir diye düşünen arkadaşlar olabilir.Bu imkansız laptop umu benden başka kullanan yok)

Ebudücane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav bir tane deleteupmu neydi ya program vardı sildimmi geri geliyordu öneri yapçaktım ama neyse indireceğim kuracağım :)

iso2004

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
formattan sonra bilgisayardaki verileri kurtardım ancak gelen Word ve Exel belgelerinin içeriği ASCII karekterler olarak geldi, nasıl düzeltebilirim.

Starcrossed

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence çalışıyordur da siz yapamamışsınızdır, olur insanlık hali :sweatdrop: Ccleaner'in yapımcılarından güzel bir program daha :D Sağolun video için.. ;)