drake_reyiz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
İntelin yeni işlemcisine Silikon İsrafı diyorlar. (Silikon İsrafı) ne demek ?
AynenVerdiği performansına göre çok güç tükettiğinden israf olmuş yapılması anlamına geliyor.Donanım Arşivinden geldin sanırım![]()
Teşekkürler.İşlemciler silikondan yapıldığı için bir nevi hammadde israfı demek yeni.
İşlemciler düz sililon değil kumun arıtılmasıyla elde esilen Sio2 den yapılır, waferlar renklidirSilikon: Silikon veya polisiloksan, siloksandan oluşan bir polimerdir. Tipik olarak renksiz, yağ veya kauçuğa benzer maddelerdir. Silikonlar, sızdırmazlık maddelerinde, yapıştırıcılarda, yağlayıcılarda, ilaçlarda, pişirme kaplarında ve termal ve elektriksel yalıtımda kullanılır.
İsraf: Gereksiz harcama, gereksiz tüketim, savurganlık, tutumsuzluk.
Hörmetli Google ve Mabadım
Gamer nexustan geliyorVerdiği performansına göre çok güç tükettiğinden israf olmuş yapılması anlamına geliyor.Donanım Arşivinden geldin sanırım![]()
İşlemci silikonu şöyle bir şeyTüm Herkese Cevapları İçin Teşekkür Ederim.
Corsair a500 ile 103 derece 682wi9 11900K silikon israfıdır, çıkarmak için çıkarılmıştır. Çekirdek eksilterek oyunda Ryzen'i 2-3 FPS ile geçmeliyim kafasıyla çıkarılmıştır. Ayrıca soğutması da oldukça zor görünüyor.
Yanıyosun Fuat abiCorsair a500 ile 103 derece 682w
İntelin yeni işlemcisine Silikon İsrafı diyorlar. (Silikon İsrafı) ne demek ?
Özetle buİşlemciler silikondan yapıldığı için bir nevi hammadde israfı demek yani.
Silikon israfı derken İlk kızların silikonlarla bi yerlerini büyütükkleri aklıma geldiSilikon: Silikon veya polisiloksan, siloksandan oluşan bir polimerdir. Tipik olarak renksiz, yağ veya kauçuğa benzer maddelerdir. Silikonlar, sızdırmazlık maddelerinde, yapıştırıcılarda, yağlayıcılarda, ilaçlarda, pişirme kaplarında ve termal ve elektriksel yalıtımda kullanılır.
İsraf: Gereksiz harcama, gereksiz tüketim, savurganlık, tutumsuzluk.
Hörmetli Google ve Mabadım
Benim aklıma seninde bildiğin bir şey geldi skskdkdkdkdSilikon israfı derken İlk kızların silikonlarla bi yerlerini büyütükkleri aklıma geldi
Konuya bir daldım hüsran. İşlemci ne abi ya
İşlemci, yani işlemi yapan... Anladın, sen seversin ???Silikon israfı derken İlk kızların silikonlarla bi yerlerini büyütükkleri aklıma geldi
Konuya bir daldım hüsran. İşlemci ne abi ya