- Konuyu başlatan
foreverfree
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
bak sıkıntın geçti
2 katına çıktı
bak sıkıntın geçti
ne yaptılariki kendini beğenmişin yüzünden
biraz sıkıldım o kadar şimdi taktığıma pişman oldum :lol:baş ağrısı![]()
evetBir ay geçti. Sen hala sıkkın mısın?![]()
arkadaş tavsiyene kesinlikle uycamFotoğraf Çekmeyi Dene, Zamanı Dondur, Farklı Bakış açıları yakala
Böceklerin Makro Çekimlerini yaparak minicik dünyalarında sıkılmadan ne kadar mutlu yaşadıklarına baksonra ... Sakın sıkılıyorum deme
Sadece ihtiyaçları olduğunda selam veren arkadaş tayfasını sil heryerinden.. her aklına geldiğinde hadi gidiyoruz bahane yok diyen, gerçek arkadaşlardan bul,
biraz doğayla ilgiln var ise hafta sonları kamp' yapan gruplara katıl tavsiye edebilirim
daha öneride bulunabilrim![]()
güzel film ancak ben film izlemek istemiyorumHow I met your mother veya Two and Half men dizilerinden birini izlemeni öneririm sezon farketmez sıkıntını alıcaktır![]()
güzel film ancak ben film izlemek istemiyorum![]()
e2 cnbc ??Film değil diziBir otur bence dene bir daha kalkmak istemezsin
![]()
e2 cnbc ??biliyorum alıştım film demeye ondan öyle gidiyo
![]()
iyi yaptın sağolEn azından düzelttim dedim
![]()
güzel öneribenim önerim bu
![]()
iyi yaptın sağolben dizilere de film derim
güzel öneriyarın dersane var ben bunalımdayım netimi elimden almışlar son anlarımı yaşıyorum felan ?? yeterince sıkıcı dimi
![]()
11.sınıf mat. sıkıcı değil diğer konuların hepsi birbirinden beterMatematik sıkıcı değildir yaYakında bende o modda olucam ama netimi kimse alamaz
![]()
11.sınıf mat. sıkıcı değil diğer konuların hepsi birbirinden beterbenim koyuluyo işte berbat bişey ağlasam mı napsam acırlar mı bana
![]()
lanet olsun burdaki son 5 dakikam :crying::crying::crying::crying::crying::hammer:Dene bi olur belki
![]()
lanet olsun burdaki son 5 dakikam :crying::crying::crying::crying::crying::hammer:
beni unutmayınGüle güleSeni özlicez bu konuya hep yorum yapıcam bir gün dönersin umuduyla
![]()
![]()
beni unutmayıngelince görmezsem bozuşuruz ama seninle
![]()
ders çalışan kim kitabın önünde telefon çat çat mesaj yani bu kadar basitTamam
DErslerinde başarılar şimdi ben dizimi izliyim
sende ders başına puhahha çok kötüyüm
![]()
ders çalışan kim kitabın önünde telefon çat çat mesaj yani bu kadar basithadi bana güle güle
geldiğimde görcem sözünün arkasında dur
![]()
benim sms im var !!Oha sen harbiden kötü durumdasıngüle güle
![]()
benim sms im var !!ahahaha gitmiyorum banane
![]()
sende gıcıklar listesine 3. sırada giriş yaptınBen gidiyorum
Sıkılmaya devam et sen
![]()