- Konuyu başlatan
foreverfree
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
yok yok gidiyorum ben bikaç gün yokumBu konu bu gece 30 sayfa olur demedi demeyin.

yok yok gidiyorum ben bikaç gün yokumBu konu bu gece 30 sayfa olur demedi demeyin.
benim dönemim idolleri mike portnoy, ulrich lars : p muzisyen adamsın bateri yerine davul kullanılır bılırsın dıye şeyettim![]()
sana zurnacı lazım tam dügün havası olur
bateriyede heves etmistim ama baktım cok populer degil.
bidahaki gelişime görüşmek üzere artık kaç gün olur bilinmezbb herkese unutmayın len beni
![]()
bidahaki gelişime görüşmek üzere artık kaç gün olur bilinmezbb herkese unutmayın len beni
![]()
oohooo dur daha yaralar cıkacak.. bizde geçtik o dönemlerden. hoş ben davulcuydum ama benim grubumdakilerin parmaklar iptal oluyordu![]()
seni unutan kafasına kfc kovası taksın
sen slashı da bilirsin simdi![]()
Aynen öyle. Da poet in müziğini anlatmak imkansız.
Mevsimler bana inat sonbahar her seferinde...
http://www.youtube.com/watch?v=dlHm9Z8Ev2o
en sevdiim zillerden birisetupdan bahsediosan
yoksa hudsonumu diosun
hem öyle hemde konser çıkışıydı. O gün saat 12 de konser başladı. 6 da bitti. O gece sabah 4 te yatmıştım. Yorgunluğu bir gram bile hissetmedim. Ortam çok güzeldi. Hayki, Da poet, Şeho ve en son Ekin abi çıktıacil de herkezi gorursun zaten![]()
hem öyle hemde konser çıkışıydı. O gün saat 12 de konser başladı. 6 da bitti. O gece sabah 4 te yatmıştım. Yorgunluğu bir gram bile hissetmedim. Ortam çok güzeldi. Hayki, Da poet, Şeho ve en son Ekin abi çıktı![]()
acil de herkezi gorursun zaten
![]()
benim setup hocam
schecter + marshall + gibson seneye de 1 ibanez alırsam süper olur![]()
Ama rahatsızdı o gün. Beklenilen performansı gösteremedi. Hayki, da poet şeho 3 lüsü bitirdi biziekin abiyi severim (sansar![]()
güzel set. iyi günlerde eskit inşallah
saol abi
abi bildigin zor solo + lead müzikleri varmı ?
buckethead avenged sevenfold , metallica ,dragonforce , slipknot harici
zaten buckethead - soothsayer calmak ne demek oldugunu bilirsin. eski müzik zaten![]()
10 sene oldu nerdeyse müzikten uzaklaşalı
artık eskisi kadar takip etmiyorum ama Liquid Tension Experiment den parça araştır..
Paradigm Shift,acid rain gibi aklıma gelenler bunlar
nasıl caldıgımı tahmin edebiliyorsun dimi![]()
seçimlerine göre tahmin ediorumbi upload yaparsın solo çalışmalarından
seçimlerine göre tahmin ediorumbi upload yaparsın solo çalışmalarından
Evde degilim abi izmirdeyim eve gidince uploadlıyacagım yav sen bide ne yaptın ya john petrucci ile kapısılırmı ya![]()
bizim elemanda öle derdiçalışınca çıkaramayacağın parça yoktur bilesin..
bizim elemanda öle derdiçalışınca çıkaramayacağın parça yoktur bilesin..
Zorlandığı yerlerde doğaçlama eklerdi kendinden. bu sayede sırıtmazdı parça
abi zor ya john petruccinin leadları
abi ugrasmadan olmuyor ya ve sabır şartsoothsayer in 7 dakikasını calmak bile bi eziyet gibi geliyor
bide mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi ne girersem beni tutacak yok abi![]()
inşallah olurzor olduğunu biliosundur torpil yokken
biz okul düşünmemiştik. çabuk bitti sonra heves.. konservatuar önünü açar her müzisyenin
Ama rahatsızdı o gün. Beklenilen performansı gösteremedi. Hayki, da poet şeho 3 lüsü bitirdi bizi
http://www.youtube.com/watch?v=d8XjdRhOfZg
Haykiyle şeho hep islattı bizi![]()
inşallah olurzor olduğunu biliosundur torpil yokken
biz okul düşünmemiştik. çabuk bitti sonra heves.. konservatuar önünü açar her müzisyenin
Bir itiraf konusunda daha ne kadar konu dışı muhabbet dönecek merakla bekliyorum..
Ben katılırsam hoş olmayan anılar edinirsiniz![]()
naruto 220 de bitti.hacı bizim naruto ne oldu ?? kacıncı bolumde suan .D
Hiç yakıştıramadım. Bizim anılarımız çok mu hoş ? :SBen katılırsam hoş olmayan anılar edinirsiniz![]()
taktın mı kfc kovasını ???seni unutan kafasına kfc kovası taksın![]()
bak yaaa yine mi......Bir itiraf konusunda daha ne kadar konu dışı muhabbet dönecek merakla bekliyorum..