hatta unutuldum.

hatta unutuldum.
koydu bu banadeğer verdiğin insanlar tarafından unutulmak kötü bir şey ama. Hiç kimsede unutmamak için yeterli kapasite olduğunu zannetmiyorum. Bir şekilde unutulacaksın ve unutacaksın
![]()
koymasın diye yazmıştım ama :S şöyle söyliyim unutmak insanların doğasında var. He bazı doğaüstü durumlar var onlardada unutulunca koyuyorkoydu bu bana
aha bu daha çok koydukoymasın diye yazmıştım ama :S şöyle söyliyim unutmak insanların doğasında var. He bazı doğaüstü durumlar var onlardada unutulunca koyuyor![]()
:unsure:aha bu daha çok koydu![]()
:crying:.:unsure:
konuyu değiştirelim :confused1::crying:.
hadi değiştirelimkonuyu değiştirelim :confused1:
sen söyle bir şey ben devam ettiririmhadi değiştirelim
kaç dakikadır düşünüyorum ama bulamadımsen söyle bir şey ben devam ettiririm
kasma o kadar ya sal gitsinkaç dakikadır düşünüyorum ama bulamadım![]()
maçı izliyomusunkasma o kadar ya sal gitsin![]()
ne maçı desemmaçı izliyomusun![]()
evet GALATASARAY - Fiorentina maçıne maçı desemGalatasarayın maçı varmış galiba :S
sözde beşiktaşlıyım. tek takip ettiğim beşiktaşın futbolcular ne yapmış en etmiş. Yani futbol magazini gibi birşey. Ama artık ondan da haz almıyorum. İbrahim üzülmez olayından dolayı hala kırgınımevet GALATASARAY - Fiorentina maçıilk yarı 0-0
![]()
galibiyette önemli ya.. aha umut girdiGalibiyetten çok oynadığımız futbol önemli benim için.
GALATASARAY candır candır gel GALATASARAYlı olsözde beşiktaşlıyım. tek takip ettiğim beşiktaşın futbolcular ne yapmış en etmiş. Yani futbol magazini gibi birşey. Ama artık ondan da haz almıyorum. İbrahim üzülmez olayından dolayı hala kırgınım
hoşgeldin beni unutan adam.Ben geldim![]()
amin inşSeni unutan kafasına kfc kovası gecirsin![]()
sen unut beni unut unutvay be gol benden degerliymis :/
amin inş
sen unut beni unut unut
Ben ilham mansızlıyım, ibrahim üzülmezliyim, pascal noumalıyımGALATASARAY candır candır gel GALATASARAYlı ol![]()
mask niyeYarın kfc ye gidip kova alacam arkadasbide maske
![]()
Ben ilham mansızlıyım, ibrahim üzülmezliyim, pascal noumalıyım![]()
mask niye![]()
bende musleralıyım, elmanderliyim, umutluyum Galatasaray lıyım uleynBen ilham mansızlıyım, ibrahim üzülmezliyim, pascal noumalıyım![]()
bende küstüm o zamanKüstüm senle :/
saygı duyarım. Biraz efkara bağladım siz takılınbende musleralıyım, elmanderliyim, umutluyum Galatasaray lıyım uleyn![]()
![]()
muslera ?Bende santosluyum neymarlıyım![]()
çabuk o moddan çık gel her an gidebilirim bikaç gün olmuycamsaygı duyarım. Biraz efkara bağladım siz takılınben afk
![]()