Ben de yeni başlıyordum hevesimi kırdın. Hiç şevk bırakmadın.![]()
Bırakanlara destek olmak isterim ama sigara içen biri olarak ne kadar inandırıcı olur bilemiyorum... Bırakanlara hayırlı olsun ne diyim...
Ben de yeni başlıyordum hevesimi kırdın. Hiç şevk bırakmadın.![]()
9 yıl boyunca günde bir paket içmiş ve bırakmış biri olarak seni tebrik ediyorum
bırakmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum
hellowner'ın bahsettiği kitabı da rapide koydum tiryakilere kıyağım olsun
Sigara
7 sene boyunca kullandım.Çeşitli zamanlarda bırakma girişimlerim oldu ama nafileydi.
Yaklaşık 6 senedir içmiyorum. Sigarayı değilde ben bir tane sigarayı bıraktım. Bir tane dahi içsem sanırım bugün başlarım. O yüzden ilk içeceğim sigarayı bıraktım ve içmiyorum inadım inat![]()
İnşallah Başarırsın. bende çok denedim ama yapamadım. irade meselesi aslında herşey
9 yıl boyunca günde bir paket içmiş ve bırakmış biri olarak seni tebrik ediyorum
bırakmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum
hellowner'ın bahsettiği kitabı da rapide koydum tiryakilere kıyağım olsun
Sigara
Elmacık senden hiç ummazdım yaaa... Gerçekten bak beklemezdim... Yeni başlıyorsan bırak... Şaşırdım valla...
25 yaşındayım üniversite bitti nerdeyse birkez bile içmedim:clap:. Bundan sonrada içmem zaten Allah göstermesin. İçtikten sonra o ciğerler ne hale geliyo ya temizliği yıllar alıyo:hammer:
8 senedir içiyordum(günde 1 paket) bende bırakalı bugün itibariyle 44 gün oluyor...mutluyum sadece bi çok arkadaşla birlikte ve hepsi içerken kendimi kötü hissediyorum..size başarılar.
bazı arkideşlere verdiğim sözden ara sıra içmeme rağmen tamamenn bıraktımm
umarım istikrarlı bir şekilde dewam edersin Prenses![]()