Şifreli Bir Klasör Nasıl Çözülür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tahs1N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tahs1N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım da şifreli klasörler vardı ve şifreli klasörleri harici harddisk'e attım ve bilgisayarımı format atıp Windows 10 kurdum şuan tekrar bilgisayarı açtım ve harddisk'e girdiğim zaman(BU DOSYAYI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN İZNİNİZ OLMAYABİLİR.İZİNLERİ KONTROL EDİN VE TEKRAR DENEYİ) hatasını veriyor lütfen yardım edin!!!!
HATA.PNG
HATAA.PNG

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
150
* Öncelikle Bilgisayarınızı Yeniden Başlat yaparak Güvenli Mod da açınız. Güvenli Mod da açmayı bilmeyen arkadaşlar için söyleyelim Bilgisayar açılırken F8 tuşuna basıyorsunuz size seçenekler getiriyor oradaki seçenekler arasında GÜVENLİ MOD seçiyorsunuz ve Güvenli MOD açılırkende Administrator hesabı ile bilgisayarınızı açıyorsunuz.

Şimdi bilgisayar açıldı Güvenli Mod olarak karşınıza geldi. Hemen C:\Documents and Settings klasörüne giriyoruz ve burada erişmek istediğiniz fakat erişemediğiniz klasörün üzerinde sağ tıklayıp özellikler yapıyoruz. Bu menüde üst tarafta Güvenlik sekmesine tıklıyoruz.
* Sonrada Sağ alt taraftaki GELİŞMİŞ düğmesine basıyoruz. Gelişmiş seçenekler karşımıza geliyor.
* Gelişmiş seçenekleri arasında üstte SAHİBİ bölümüne geliyoruz. Sahibi sekmesini tıkladıktan sonra Altta Administrator satırını tıklıyoruz. Daha sonrada hemen altındaki kutucuğu işaretleyip UYGULA yada TAMAM butonuna basıyoruz.
* Bundan sonra Windows’unuz tek tek bu klasör ve içerisindeki dosyaların eski sahibini yani eski kullanıcısını yeni sahibiyle yani yeni kurduğunuz windows yada HDD yi açtığınız windows’un Administrator hesabı ile değiştiriyor. Tek tek bütün dosyalarım hakkını Administrator’a devrediyor.

Bu işlemde bittikten sonra artık C:\Documents and Settings\Kullanıcı Desktop ve Belgelerim klasörlerine erişim izniniz oluyor. Bu klasörlerinizin içerisindeki dosyaları yedekleyin ve sonrada bu klasörleri istediğiniz gibi silebilir yada aynen bırakabilirsiniz..