Şifreleri saklama

Emeksel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba birden fazla şifre kullanıyorum sosyal medya olsun oyun hesapları olsun sifrelerimi unutmamak için şifreleri nereye saklayabilirim.

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
957
Googlenin kendi şifre saklama özelliği var yukardaki uygulamalara göz atabilirsin yada en basitinden bir metin belgesine kaydedebilirsin

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Yada firefox un uygulaması Lockwise

Emeksel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
@Emeksel, telefonunuzda "Notlar" uygulamasına arşivleyebilirsiniz.
Şu anda bilhisayarda metin belgesi içinde ama ya bilgisayar bozulurusa hepsi gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar guvenilirmi kırılır mı veya hecklerin mi ve uygulamanın yapımcısı bulabilirim sifrelermi

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,030
@Emeksel, o zaman harici bir SSD alın. Çok dayanıklıdır. İllaki kırılıp parçalara ayrılırsa veriler gider.

Emeksel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

Bunlar guvenilirmi kırılır mı veya hecklerin mi ve uygulamanın yapımcısı bulabilirim sifrelermi

@Emeksel, o zaman harici bir SSD alın. Çok dayanıklıdır. İllaki kırılıp parçalara ayrılırsa veriler gider.
Cebimdeki taşiyaçam

+1 Kaspersky Password Manager.
Guvenilirmi benden başka kişiler görebilir mi?

Emeksel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ssd var da oda kaybolur falan

Googlenin kendi şifre saklama özelliği var yukardaki uygulamalara göz atabilirsin yada en basitinden bir metin belgesine kaydedebilirsin
Metin belgesinde de istediğim zaman erisebirim diye söylüyorum PC bozulursa çalan gider şifreler

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Hacklenme ihtimali yok desem yalan olur.Şifrelerin şifreli şekilde saklanıyor.Hackleseler bile şifreyi çözmeleri gerekecek.Bence ana eposta şifreni vb kaydetme önemsizleri kaydet.

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
910

Cebimdeki taşiyaçam

Guvenilirmi benden başka kişiler görebilir mi?

Not defterinde sakladigina gore guvenlige cok onem vermiyorsun gibi aslinda ama : p

Guvenliler. Veriler sifreleniyor ve senin belirledigin anahtar haricinde bir yontemle desifre edilemiyor. Ayrica acik kaynaklilar.

Emeksel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hacklenme ihtimali yok desem yalan olur.Şifrelerin şifreli şekilde saklanıyor.Hackleseler bile şifreyi çözmeleri gerekecek.Bence ana eposta şifreni vb kaydetme önemsizleri kaydet.
Önemsiz sadace oyun hesapları var

Pcde Firefox kullanıyorum oradaki kayıtlarım mobilde de yanımda ben kullanıyorum
Sizden başka kimse görmüyor deyil mi ?

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Bi worde yazıp sakla daha mantıklı. Tarayıcın neyse hesap aç bir de girdiklerini de ayriyeten oraya kaydetsin ki zaten şifrelerin çoğu tarayıcı üzerinden genelde o yüzden pek problem yaşamazsın. Ben worde yazıp güncelliyorum ayriyeten Firefox hesabında tutuyorum Lockwise'da kullanan arkadaşlar bilir gayet iyi :)