Baya guvenli ha.@Emeksel, telefonunuzda "Notlar" uygulamasına arşivleyebilirsiniz.
Ben rehbere kaydediyorum.Merhaba birden fazla şifre kullanıyorum sosyal medya olsun oyun hesapları olsun sifrelerimi unutmamak için şifreleri nereye saklayabilirim.
Şu anda bilhisayarda metin belgesi içinde ama ya bilgisayar bozulurusa hepsi gider@Emeksel, telefonunuzda "Notlar" uygulamasına arşivleyebilirsiniz.
Bunlar guvenilirmi kırılır mı veya hecklerin mi ve uygulamanın yapımcısı bulabilirim sifrelermi#1 Password Manager & Vault App with Single-Sign On & MFA Solutions - LastPass
Go beyond saving passwords with the best password manager! Generate strong passwords and store them in a secure vault. Now with single-sign on (SSO) and adaptive MFA solutions that integrate with over 1,200 apps.www.lastpass.com
Best Password Manager for Business, Enterprise & Personal | Bitwarden | Bitwarden
Bitwarden is the most trusted password manager for passwords and passkeys at home or at work, on any browser or device. Start with a free trial.bitwarden.com
Top-Rated Password Manager for Personal & Business Use | 1Password
Protect your sensitive information with our password manager. Stop data breaches, secure apps, and autofill passwords with 1Password.1password.com
RoboForm Password Manager | Best Password Manager for 2025
RoboForm Password Manager. Stay secure, productive, and efficient with our seamless free password manager and form filling solution.www.roboform.com
Bunlar guvenilirmi kırılır mı veya hecklerin mi ve uygulamanın yapımcısı bulabilirim sifrelermi#1 Password Manager & Vault App with Single-Sign On & MFA Solutions - LastPass
Go beyond saving passwords with the best password manager! Generate strong passwords and store them in a secure vault. Now with single-sign on (SSO) and adaptive MFA solutions that integrate with over 1,200 apps.www.lastpass.com
Best Password Manager for Business, Enterprise & Personal | Bitwarden | Bitwarden
Bitwarden is the most trusted password manager for passwords and passkeys at home or at work, on any browser or device. Start with a free trial.bitwarden.com
Top-Rated Password Manager for Personal & Business Use | 1Password
Protect your sensitive information with our password manager. Stop data breaches, secure apps, and autofill passwords with 1Password.1password.com
RoboForm Password Manager | Best Password Manager for 2025
RoboForm Password Manager. Stay secure, productive, and efficient with our seamless free password manager and form filling solution.www.roboform.com
Cebimdeki taşiyaçam@Emeksel, o zaman harici bir SSD alın. Çok dayanıklıdır. İllaki kırılıp parçalara ayrılırsa veriler gider.
Guvenilirmi benden başka kişiler görebilir mi?+1 Kaspersky Password Manager.
Ssd var da oda kaybolur falanWD 2,5" 1TB My Passport Siyah USB3.0 / USB2.0 Taşınabilir Disk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
WD 2,5" 1TB My Passport Siyah USB3.0 / USB2.0 Taşınabilir Disk fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Metin belgesinde de istediğim zaman erisebirim diye söylüyorum PC bozulursa çalan gider şifrelerGooglenin kendi şifre saklama özelliği var yukardaki uygulamalara göz atabilirsin yada en basitinden bir metin belgesine kaydedebilirsin
Hacklenme ihtimali yok desem yalan olur.Şifrelerin şifreli şekilde saklanıyor.Hackleseler bile şifreyi çözmeleri gerekecek.Bence ana eposta şifreni vb kaydetme önemsizleri kaydet.Bunlar guvenilirmi kırılır mı veya hecklerin mi ve uygulamanın yapımcısı bulabilirim sifrelermi
Bunlar guvenilirmi kırılır mı veya hecklerin mi ve uygulamanın yapımcısı bulabilirim sifrelermi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cebimdeki taşiyaçam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Guvenilirmi benden başka kişiler görebilir mi?
Guvenilirmi benden başka kimse verilere ulaşabilir mi veya çalınabilir mi .Yada firefox un uygulaması Lockwise
Pcde Firefox kullanıyorum oradaki kayıtlarım mobilde de yanımda ben kullanıyorumGuvenilirmi benden başka kimse verilere ulaşabilir mi veya çalınabilir mi .
Önemsiz sadace oyun hesapları varHacklenme ihtimali yok desem yalan olur.Şifrelerin şifreli şekilde saklanıyor.Hackleseler bile şifreyi çözmeleri gerekecek.Bence ana eposta şifreni vb kaydetme önemsizleri kaydet.
Sizden başka kimse görmüyor deyil mi ?Pcde Firefox kullanıyorum oradaki kayıtlarım mobilde de yanımda ben kullanıyorum