Genellikle gün içerisinde oyun oynuyorum ve sosyal medya kullanıyorum.Kameram iyi olsun isterim.Samsung Galaxy A02sden geçiceğim.Pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınamasını isterim.En az 5 yıl kullanmak istiyorum.
Samsung Galaxy S23 Ultra modelini tercih edebilirsiniz hocam. S24 serilerini öneremiyorum başıma bir talihsizlik geldiği için. Ama S23 Ultra modelinde bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.Genellikle gün içerisinde oyun oynuyorum ve sosyal medya kullanıyorum.Kameram iyi olsun isterim.Samsung Galaxy A02sden geçiceğim.Pili hemen bitmesin ve çok fazla ısınamasını isterim.En az 5 yıl kullanmak istiyorum.
nasıl bir talihsizlik geldi?Samsung Galaxy S23 Ultra modelini tercih edebilirsiniz hocam. S24 serilerini öneremiyorum başıma bir talihsizlik geldiği için. Ama S23 Ultra modelinde bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Samsung Galaxy S24 Ultra modelini aldım sıfır. Belli bir zaman sonra kumlama sorunu olduğunu fark ettim.nasıl bir talihsizlik geldi?
başka telefonlara bakınca önerilenlerde honor magic 6 pro ve xiaomi 14 var benim içimden s23 ultra almak geliyor ama bu telefonlarda çok öneriliyor sence?Samsung Galaxy S24 Ultra modelini aldım sıfır. Belli bir zaman sonra kumlama sorunu olduğunu fark ettim.
Aldığım yere götürüp çektiğim videoları gösterdim ve iade ettim. Paramı da geri aldım. Arkadaşlar ne kadar ilk bant olduğu ve böyle bir sorun yaşanabilir diyorlar. O kadar para ödüyoruz sonuçta insanın alası güvenesi gelmiyor daha sonra. Sercan abiye de aldık cumartesi günü ondaki S24 Ultra modelinde de kumlama sorunu var. Bugün iade edecekti. Ona da iade ettikten sonra 15 Pro Max alacağız. Tabi ki bir aksilik çıkmazsa.
Hocam S23 Ultra modelini almanızı öneririm. Magic 6 Pro da güzel ama, S23 Ultra pişman etmez.başka telefonlara bakınca önerilenlerde honor magic 6 pro ve xiaomi 14 var benim içimden s23 ultra almak geliyor ama bu telefonlarda çok öneriliyor sence?
Teşekkür ederim dostum sağolasın.Hocam S23 Ultra modelini almanızı öneririm. Magic 6 Pro da güzel ama, S23 Ultra pişman etmez.
Ben S23 Ultra almayı düşünüyorum bu aralar. İPhone 14 var bende şuan ama deneyimlemek istiyorum.
Rica ederim kardeşim. Aklına bir soru takılırsa her zaman yardımcı olabilirim. İyi forumlar dilerim.Teşekkür ederim dostum sağolasın.
Bir şey daha sorucağım kusura bakma ama 256gb 8ram mi yoksa 512gb 12ram mi almamı tercih edersin?Rica ederim kardeşim. Aklına bir soru takılırsa her zaman yardımcı olabilirim. İyi forumlar dilerim.
Kardeşim İnşallah alırsınHocam S23 Ultra modelini almanızı öneririm. Magic 6 Pro da güzel ama, S23 Ultra pişman etmez.
Ben S23 Ultra almayı düşünüyorum bu aralar. İPhone 14 var bende şuan ama deneyimlemek istiyorum.
12 GB Ram ve 512 GB hafıza tercih ederim.Bir şey daha sorucağım kusura bakma ama 256gb 8ram mi yoksa 512gb 12ram mi almamı tercih edersin?
teşekkür ederimKardeşim İnşallah alırsın
Konu içinde Ultra her zaman Ultradır, değil S24 Plus karşısında, S23 S22 ultra S20 Ultra da bile durup düşünürüm S20 Ultra mı alsam diye tabi SD versiyonu ve sıfır olması dahilinde öyle olsa ciddi ciddi S20 Ultra almamla son bulur herhalde.
2020 Mercedes s class her zaman 2024 C Classtan daha iyi, çünkü biri s class diğeri c class