requiemcruze
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Öncelikle herkese merhaba. Bundan bir ay önce çok araştırmadan sıfır laptop aldım monsterdan (abra 14.3 i7 12700h 3050ti ekran kartlı ) Bilgisayarı günde 2-3 saat Metin2 oyunu oynamak için ara sıra pubg valorant oynarım diye aldım freedos . Windowsu kendim yükledim 2. Gün mavi ekran verdi 1 hafta kullandım sürekli ekran kartı driveri silindi ben güncelledim otomatikman sildi 1 hafta sonunda servise verdim bana sıfır cihaz gönderdiler yeni aldığım cihaza Microsofttan orjinal Windows yükleyip key satın aldım ve yeni gelen PC de performans sorunu var bütün ayarları performans ve FPS üzerine ayarladım sorun yaşıyorum kimse çözemiyor sorunumu problem nedir acaba metin2 de 3 FPS alıyorum bazen 20-30 oluyor işlemcinin ekran kartını kullanıyordu onu gpu olarak ayarladım yine çok farkeden birşey olmadı mesela valorantta kasmıyor ama muck adlı oyunu indirdim en yüksek ayarlarda otomatik başladı sonra kasınca en düşük ayarlara aldım ama oyun akmıyor bir problem var yardımcı olursanız çok sevinirim
Pil ayarları yüksek performansta ve şarjda kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pil ayarları yüksek performansta ve şarjda kullanıyorum