• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

@shiftdelete.net Uzantılı mailler hakkında?

UgurABA

Dekan
Merhaba @shiftdelete.net uzantılı bir maile ve msne sahibim. Son 2 gündür @shiftdelete.net uzantılı adresiniz artık tam anlamıyla gmail olarak kullanılabilir tarzında uyarılar alıyorum maile girerken. Mailler konusunda herhangi bir değişiklik mi yapıldı acaba ?

Bizden kaynaklı bir değişiklik değil. O mailler google üzerinden bizim alanadımızla sağlanıyor, google'ın sistemde yaptığı değişiklikler hakkında bilgi mailleri alıyorsunuz...

Teşekkür ederim bende öyle tahmin etmiştim ancak bi soruyim noluyor diye dedim :)

tamam diyip geçin. mailinizi tüm google servislerine uyumlu kılıyor bu özellik :)

kapan alıyordu eskiden konular açılıyordu ilk yazan 10 kişiye falan diye, bende de var bayağıdır bakmıyordum açtım şimdi yine :)

işte sorun orda başlıyor :D yılda en fazla 2 defa ilk 10 kişiye felan veriliyor :D yarışma misali :D

Bana gelmedi öyle öyle bir mail :)

Ayrıca Gmail'de oturum açmışsanız @shiftdelete.net uzantılı mailinizi açmak için hesaplarınızı switchlemeniz gerekiyor.

Arkadaşlar bu işlem karşınıza çıktıysa eğer sdn mail ile. Gmail üzerinden adresinizi tam olarak yazıp şifrenizi girerseniz giriş yapmış olursunuz yine. Mail.shiftdelete.net dışında, gmail.com da kullanabilirsiniz yani..

Bu @shiftdelete.net mail dağıtımını yinelemek gerek Troy'a burdan sesleniyoruz. :) Ne zamandır dört gözle bekliyorum. :)

Arkadaşlar bu konuda her şey troy'a bağlı. Ama moderatör olunca sdn mail'e beklemeden sahip olabilirsiniz :) :D

Rahat 100 kişi vardır @shiftdelete uzantılı adres kullanıcısı :)

Valla ben çok seviyorum adresimi. Sdn'nin bana somut olarak tek avantajı adresim. :)

gmail apps sagolsun

ama dilerse sdn ye buyuk bir guzellik yaparım herkese shiftdelete.net uzantılı mail verebiliriz sınırsız ama mx kayıtlarıyla oynanması gerek kabul edilmez sanıyorum.

ve bir uzantınız var mail adresi almak istiyorsanız

google apps
mynet proservis mail
kullanabilirsiniz ikiside ücretsizdir.

google aps 7 gb mynet 5 gb kotalı
google da 50 hesap mynet te sınırsız hesap acabilirsiniz.

kontrol sizde :)