*SiRiNe*
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 2
Rodon nerdesinnn talibimmm arabana ;D
RadoN dedi ki:ya arkadaşlar bir şeyi açıklamam gerek
o civ civ benim değil.. ben skoda arabaların hastası olduğum için o resim elimde vardı..
onu koydum.. çok üzülerek söylüyorum araba benim değil.. ama olmasını çok isterdim.. çünkü sizde faydalanırdınız o araba benim olsaydı..
belki ileride yaptırabilirim öyle bi araba.. imkansız değil yani..![]()
maxxdump dedi ki:
tamam mert.. ^^ zaten ben sempatim olduğu için koydum.. önemli değil..TuningMert dedi ki:Radon üzülerek söylüyorumki aracını bu durumda silmek zorundayım.Kulübe sempati duyulan araçlar alınsaydı inan bu liste uzar giderdi.Art niyetim yok fakat aracı silmeliyim![]()
wbmstr dedi ki:chyrsler m300 1999 model 3.5 motor
![]()
shiftpresser dedi ki:Benide yaz.
Lada Vega 2000 model memleketteyken çekmiştim.
![]()
![]()
o arabanın elimdeki resimlerini oraya koydum.. 3 tane zaten ordan al..*SiRiNe* dedi ki:Üzüldümm şimdi RodoNneyse sağlık olsun ama sen oresimleri bana yollar mısın..?
TuningMert dedi ki:shiftpresser dedi ki:Benide yaz.
Lada Vega 2000 model memleketteyken çekmiştim.
![]()
Listeye eklendiniz,hoş geldiniz.
![]()
Listeye eklendiniz,hoş geldiniz.Aracınızda pek bir kaslıymışKaça vurdun bununla en fazla ve benzinlimi?
ya haklısında benim arabann resmi yok suan onun beyazı sadece çekince göndereym.. sorry....TuningMert dedi ki:wbmstr;kulübe internetten bulduğumuz resimleri değilde,kendi çektiğimiz resimleri eklesek daha güzel olacak...
wbmstr dedi ki:ya haklısında benim arabann resmi yok suan onun beyazı sadece çekince göndereym.. sorry....TuningMert dedi ki:wbmstr;kulübe internetten bulduğumuz resimleri değilde,kendi çektiğimiz resimleri eklesek daha güzel olacak...
ve evet benzinli 235 de kilitlemsler arabayı daha fazla cıkmıyo...![]()
Has Ve As TuningMert dedi ki:Arkadaşlar siteden 3 gün uzaklaştırma aldım.2 gün sonra hesabıma giriş yapabileceğim.o zaman listeyi güncelleyeceğim.mesajlara devam yalnız otomobilin yılınıda belirtelim![]()
Remi dedi ki:Has Ve As TuningMert dedi ki:Arkadaşlar siteden 3 gün uzaklaştırma aldım.2 gün sonra hesabıma giriş yapabileceğim.o zaman listeyi güncelleyeceğim.mesajlara devam yalnız otomobilin yılınıda belirtelim![]()
Honda Civic 1.6 ies 2000 model
erdemgazetesi dedi ki:Forum adminin Troy'un bir motoru bile yok ken üyelerin arabası var..
Peugeot Partner Kamyonun altına girince resmini göndermek istemedim
1ruby1 dedi ki:Benim arabam VW POLO 2004 Model
![]()
Not:Listeye eklenirsem sevinirim ^^