• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Shiftdelete.net Otomobil Kulübü

Benim babamda skoda felicia var aşağıdakinin aynısı ama siyahı birde jantlar çelik jant :D
Skoda_Felicia_white_hl.jpg
Araba süper :D

konudan haberim bile yok
2008 Mercedes C220 CDI AMG
beni de ekle madem bro

şimdilik bunu koyayım, sonra bir ara değiştirirük
spy yine tavanın solmuş demede:D
14cqwk1.jpg

al bu da benim canavar..

Honda Civic 2010 Premium A/T

771EF09672194BD397AD42D42C450F76.jpg

konudan haberim bile yok
2008 Mercedes C220 CDI AMG
beni de ekle madem bro

şimdilik bunu koyayım, sonra bir ara değiştirirük
spy yine tavanın solmuş demede:D
14cqwk1.jpg

Vayyy makine bu işte Allah kaza bela vermesin bende yaziim bari

2006,111cdi vito + 2010 peco 308 1,6hdi :wink:

Mega & jonjon eklendiniz üstadlar. Mega, bir Hondacı daha var diyorsun ! Helaal :)

solmamış bla bulutlardan öyle gözüküyor galiba:D

Mega & jonjon eklendiniz üstadlar. Mega, bir Hondacı daha var diyorsun ! Helaal :)

Aynen öyle Mert kardeş...
Civic'ime kavuşacağım inş. az kaldı. 16 gün sonra askerlik bitince yeni resimler de eklerim klübe ;)

Senin canavar kadar olmasa da bizimki de vtec'in gücünü hissettiriyor işte. :biggrin:

Tuningmert in bir videosu vardı burada, vites boştayken gazı köklüyordu, o video duruyor mu?

Benim sürekli kullandığım araba :D
İş gereği müşteri malzeme istediğin de nakLiyesini yapıyorum :D
Bazen Diğer araba (peugeot partner tepe) Babama lazım oluyor,Ben de TransitLe geziyorum :D

BlobServer

Benim sürekli kullandığım araba :D
İş gereği müşteri malzeme istediğin de nakLiyesini yapıyorum :D
Bazen Diğer araba (peugeot partner tepe) Babama lazım oluyor,Ben de TransitLe geziyorum :D

BlobServer

ikibuçukluk vardı bizdede hacı çok keyifli bir araçdı 1980 küsür modeldi ama bizimki :D şimdi sıfır var bunun aynısı bizde kömür taşıyok onla :D bide fülorino var :D

[MENTION=161401]mustafa_262[/MENTION] çok kullanışlı araba,Hızlıda baya :D 2010 Model bizde ki,taksitini bir bitirelim de hayırlısıyla : )

Skoda Octovia vardı geçen sene o da iyi arabaydı gitti sattı,Partner aldı babam :D Kızdım baya içimden kendisine :D

Şuan araba alacak olsam Hayalim de şuan Honda Civic var :D

partner dizeldir az yakar amcalar hevesli o konuda böyle kangoo dobloo falan :D octaviada hoş araba ama civic kadar çekici değildir :) transiti sat :D sonra nakliyeyide civicle yaparsın :DD

Mazda 323 Turbo 330 Hpm var ama modifiyede gelince fotoğraflarını yüklesem olurmu arkadaşım ?

Pejo Partner ve Ford Transit Kamyonet.

En çok iş gereği Ford Transiti kullanıyorum.
Sürmesi çok keyifli.

Allah izin verir ve nasip ederse Astra 1.3 enjoy alıyorum alınca resmini atarım:D