Batuhan Asi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Sıkıntı çıktı azcık bugün hallediyorumDaha vermediniz mi ya la
Sıkıntı çıktı azcık bugün hallediyorumDaha vermediniz mi ya la
Keleş değilim ama zamanımın çoğunu pro publiclerde geçiriyorum. Önceki hesaplarımın toplamı 500 saati aşkın oynanma var. Ilgilenirseniz katılabilirim.1 kişilik yer var gelmek isteyen mesaj atsın en az keleş olsun.
Ben katılamıyorum sanırım ya
arkadaşların ranklar global sanırım turmuva baştan belli şampiyonuShiftDelete.Net Forum Yönetim Takımı aşağıdaki gibidir.
Süpriz olsun maç tan sonra ranklarımızı görürsünüz..arkadaşların ranklar global sanırım turmuva baştan belli şampiyonu
Ne zaman kuralar çekilicek kuralar çekildiğinde karşı takımın ranklarını öğrenebilicrz dimiBiz elimizden geleni yapacağız. İyi olan kazansın. Bizim takımın amacı eğlenmek. İyiyiz ama süper değiliz.
Kuralar çekildi. Bu akşam çekilen kuralar ile ilgili gerekli açıklamalar ve takılacak takımların bilgileri sizler ile paylaşılacaktır.Ne zaman kuralar çekilicek kuralar çekildiğinde karşı takımın ranklarını öğrenebilicrz dimi
talihsizlik o ki bugün ekran kartım bozuldu tam da turnuva öncesi inşallah bizim için iyi bi kura olmuştur sabırsızlanıyoruzKatılacak takımlarda bulunan oyuncular ShiftDelete.Net Resmi Steam Grubu'na üye olmaları rica olunur. Bilgilerinize.
Steam Grubu : Steam Community :: Group :: ShiftDelete Team
Ne zaman kuralar çekilicek kuralar çekildiğinde karşı takımın ranklarını öğrenebilicrz dimi
i nHilesiz ve güzel maçlar olsun arkadaşlar. Sonuçta bu bir oyun, kazandığınız zaman rank atlama gibi bir lüksünüz olmadığı için hileye başvurmayınız.
Kurallar da belirtildi zaten maçlarımız izlenecektir, hile kullanan olursa direkt takım olarak turnuvadan ihraç edilecektir.
Moderatörlerden biri maçları izliycek ve tviçten yayın yapıcak diye biliyorum.karşıda hile olunca size nasıl bildiricez ve siz hileyi nasıl anlıcaksınız bi sisteminiz var mı
i n