Batuhan Asi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Facebook'a Batuhan Asi yaz ilkte ben çıkarım,yandan çekilmiş fotom var ekle ordan iletişime geçelim...Haydı yaw yok mu takım?
Facebook'a Batuhan Asi yaz ilkte ben çıkarım,yandan çekilmiş fotom var ekle ordan iletişime geçelim...Haydı yaw yok mu takım?
Bulamadım birader link at özeldenNeverMore takımdasın.. Facebook'a Batuhan Asi yaz ilkte ben çıkarım,yandan çekilmiş fotom var ekle ordan iletişime geçelim...
Özele atıyorum o zaman....Bulamadım birader link at özelden
Herkes evinden oynayacak.Naç nerede olucak herkes kendi evindeb mi oynuyacak yada bi internet kafede falan mı olucak?
TeşekkürlerHerkes evinden oynayacak.
Arkadaşlar takıma 1-2 kişi daha alınabilir ,takıma katılmak isteyenler belirtsin,cevap gelecektir...
Biz her türlü yeniliriz..Sizin takım bizim takımı yenecek gibi duruyor.
Evet bende katilmak istiyorum.@Promethium da takıma katılmak istiyor. Kendisinin İnterneti yok şu an cumartesi haber verecek.
İyi oynayan kazansınSizin takım bizim takımı yenecek gibi duruyor.
Bizim takımdanmı söz ediyorsunuz ?Evet bende katilmak istiyorum.
Evet hangi takim bostaysa.Bizim takımdanmı söz ediyorsunuz ?
Facebook'a Batuhan Asi yazarak ekle beni ordan iletişime geçelim,şu an ki profil fotosuyla aynı bekliyorum...Evet hangi takim bostaysa.
Numarami versem direk facebook kullanmıyorum.Facebook'a Batuhan Asi yazarak ekle beni ordan iletişime geçelim,şu an ki profil fotosuyla aynı bekliyorum...
Skype felan yok mu ? Benim telefonum yok maalesef... bi tane skype adresi oluştur, ordan sesli olarak konuşucaz...Numarami versem direk facebook kullanmıyorum.
İzmirin neresindesin? Eğer istersen birlikte katılabiliriz turnuvaya?Skype felan yok mu ? Benim telefonum yok maalesef... bi tane skype adresi oluştur, ordan sesli olarak konuşucaz...
Karabağlar,yeşilyurt tarafında oturuyorum. Sana cevap attım faceden ekle diye... eklemedin galiba ?İzmirin neresindesin? Eğer istersen birlikte katılabiliriz turnuvaya?
Face var mı ki? Bende bayraklı çok tersKarabağlar,yeşilyurt tarafında oturuyorum. Sana cevap attım faceden ekle diye... eklemedin galiba ?
Skype var mı bariFace var mı ki? Bende bayraklı çok ters
Only SDNSkype var mı bari
Burdan takım oluşturunca insanda biraz tedirginlik oluyor Turnuva günü terslik felan çıkar diyeRawkid'in dediği gibi buradan takımı olmayan arkadaşlar kendi takımını oluşturabilir.
Bi tane skype aç ordan görüşelim,yoksa sdnden zor böyle ya..Only SDN